2777
2789
عنوان

به نظرتون بدون درآمد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست
کاملااااا درکت می‌کنم حالا فک کن منم همینم منتهی من باردارم شدم لیسانس حقوق دارم ولی بیکاااار و افسر ...

جوری تربیت شدم که نمی تونم مثل بقیه زن خونه‌دار باشم خیلی حالم بده دارم می ترکم از غصه 

کاملااااا درکت می‌کنم حالا فک کن منم همینم منتهی من باردارم شدم لیسانس حقوق دارم ولی بیکاااار و افسر ...

اصلا خودتو درگیر این بحثا نکن اگه شرایط مالی همسرت خوبه بمون خونه پیش بچه ات لذت ببر والا ت کار خبری نیس جز تنش اعصاب خوردی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا خودتو درگیر این بحثا نکن اگه شرایط مالی همسرت خوبه بمون خونه پیش بچه ات لذت ببر والا ت کار خبری ...

اخه خیلی خوبه ک دستت تو جیب خودت بره تموم اطرافیانم با وجود بچه سرکارن تبدیل شدم ب ی افسرده واقعا سخته بدون درآمد باشم هی چشمم ب دست شوهرم باشه پول بده بهم

اخه خیلی خوبه ک دستت تو جیب خودت بره تموم اطرافیانم با وجود بچه سرکارن تبدیل شدم ب ی افسرده واقعا سخ ...

اگه حالت خوب نیس و افسرده ای بری سرکار هم چیزی تغییر نمیکنه ب اطرافیانت چیکار داری سبک خودتو داشته باش

اگه حالت خوب نیس و افسرده ای بری سرکار هم چیزی تغییر نمیکنه ب اطرافیانت چیکار داری سبک خودتو داشته ب ...

اره بدبختی من اینه من بچه نمیخاستم و از مسولیت و‌بچه داری متنفر بودم تا اینکه باردار شدم بدون اینکه خودم بخابم اوایل قبل اینکه قلب تشکیل شه از شوهرم خواهش کردم قرص بخورم ولی نزاشت چون عاشق بچه بود ۹ماه بارداری ناخواسته رو تحمل دارم می‌کنم روح ‌و‌روان نمونده هفته بعد هم زایمان دارم حس میکنه بهم این بچه تحمیل شده هیچ حق انتخابی نداشتم برای مادر شدن 

اگه حالت خوب نیس و افسرده ای بری سرکار هم چیزی تغییر نمیکنه ب اطرافیانت چیکار داری سبک خودتو داشته ب ...

من ب شوهرم بارها گفتم تازه یک سال و نیمه عروسی کردیم بچه نمیخام  از بچه. داری متنفرم تا چن سال دیگه میخام برم فعلا سرکار ولی اون ……خیلی تنهام خیلی حالم بده خودمو میشناسم اصلا نمیتونم بنشینم خونه بچه بزرگ کنم تو این ۹ماه وجودم پر شده از حس بد بخدا خسته شدم