2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که باور نمیکنم خودت اگه به پیامبر اعتقاد داری فکر کن ببین به نظرت حضرت محمد قربونش برم یه همچین چ ...

بعد چندتا زن داشتن واسه قرن ها پیش بود الان مردا تو خرج یکیش هم موندن 

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

میتونم دراین رابطه نظری بدم ولی نمیخوام نظرم کسی روبرنجونه البته اون کتابابراقدیم بوده نسبت به اون زمان تازه امتیازبوده براخانما😅.چندوقت پیش ازباشگاه اومدم پارک نزدیک باشگاه گفتم یکم استراحت کنم یه خانم بابچشون اومدن گفتن خانوادت کتکت نمیزنن تنهایی اومدی پارک دماغتوعمل کردی کاریت ندارن خوشبحالت من تاحالامورنگ نکردم ناخن نکاشتم خانمه هم همسن سالم من بودتیپشم تقریباامروزی بودولی بدون ارایش عمل بود

چی هست؟

اینه 

نکاح زنان شوهردار نیز (برای شما حرام شد) مگر آن زنانی که (در جنگهای با کفّار، به حکم خدا) متصرّف شده‌اید. این حکم خدا بر شماست، و هر زنی غیر آنچه ذکر شد شما را حلال است که به مال خود به طریق زناشویی بگیرید نه آنکه زنا کنید، پس چنانچه از آنها بهره‌مند شوید آن مهر معیّن که حق آنهاست به آنان بپردازید، و باکی نیست بر شما که بعد از تعیین مهر هم به چیزی با هم تراضی کنید (و بدانید که) البته خدا دانا و آگاه است.

🫡

سعنی زنان شوهر دار ؟؟؟

اره دیگه 

اینم ایه ۳همون سوره نسا 🤦

ﻭﺍﮔﺮ ﻣﻰ  ﺗﺮﺳﻴﺪ ﻛﻪ ﻧﺘﻮﺍﻧﻴﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﻳﺘﻴﻢ [ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺑﺎ ﺁﻧﺎﻥ ] ﻋﺪﺍﻟﺖ ﻭﺭﺯﻳﺪ ، ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺍﺯ [ ﺩﻳﮕﺮ ] ﺯﻧﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺧﻮﺵ ﺁﻳﺪ ﺩﻭ ﺩﻭ ﻭ ﺳﻪ ﺳﻪ ﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﭼﻬﺎﺭ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮﻱ ﺑﮕﻴﺮﻳﺪ. ﭘﺲ ﺍﮔﺮ ﻣﻰ  ﺗﺮﺳﻴﺪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﻪ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻧﻜﻨﻴﺪ ، ﺑﻪ ﻳﻚ ﺯﻥ ﻳﺎ ﺑﻪ ﻛﻨﻴﺰﺍﻧﻲ ﻛﻪ ﻣﺎﻟﻚ ﺷﺪﻩ ﺍﻳﺪ [ ﺍﻛﺘﻔﺎ ﻛﻨﻴﺪ ] ; ﺍﻳﻦ [ ﺍﻛﺘﻔﺎﻱ ﺑﻪ ﻳﻚ ﻫﻤﺴﺮ ﻋﻘﺪﻱ] ﺑﻪ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺳﺘﻢ ﻧﻮﺭﺯﻳﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﻣﻨﺤﺮﻑ ﻧﺸﻮﻳﺪ ، ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ .

خیلی از این حرفای مبهم تو ذهنمه ،جوابی براش پیدا نمیکنم.

🫡

اینم ایه ۳۴🤦

کسی میتونه به من بگه این یعنی چی؟💔🐱

النساء
الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُوا مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللَّهُ وَاللَّاتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلَا تَبْغُوا عَلَيْهِنَّ سَبِيلًا إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا

ﻣﺮﺩﺍﻥ ، ﻛﺎﺭﮔﺰﺍﺭﺍﻥ ﻭ ﺗﺪﺑﻴﺮﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥِ [ ﺯﻧﺪﮔﻲ ] ﺯﻧﺎﻧﻨﺪ ، ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺁﻧﻜﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺭﺍ [ ﺍﺯ ﺟﻬﺖ ﺗﻮﺍﻥ ﺟﺴﻤﻰ  ، ﺗﺤﻤﻞ ﻣﺸﻜﻠﺎﺕ ﻭ ﻗﺪﺭﺕ ﺭﻭﺣﻲ ﻭ ﻓﻜﺮﻱ ] ﺑﺮ ﺯﻧﺎﻥ ﺑﺮﺗﺮﻱ ﺩﺍﺩﻩ ، ﻭ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺁﻧﻜﻪ [ ﻣﺮﺩﺍﻥ ] ﺍﺯ ﺍﻣﻮﺍﻟﺸﺎﻥ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺯﻧﺎﻥ ﺭﺍ [ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺣﻘّﻲ ﻭﺍﺟﺐ ] ﻣﻰ  ﭘﺮﺩﺍﺯﻧﺪ ; ﭘﺲ ﺯﻧﺎﻥ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺎﺭ [ ﺑﺎ ﺭﻋﺎﻳﺖ ﻗﻮﺍﻧﻴﻦ ﺣﻖ ] ﻓﺮﻣﺎﻧﺒﺮﺩﺍﺭ [ ﻭ ﻣﻄﻴﻊ ﺷﻮﻫﺮ ]ﻧﺪ [ ﻭ ] ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺣﻘﻮﻗﻲ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ [ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﺮﻋﻬﺪﻩ ﺷﻮﻫﺮﺍﻧﺸﺎﻥ ] ﻧﻬﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ، ﺩﺭ ﻏﻴﺎﺏ ﺷﻮﻫﺮ [ ﺣﻘﻮﻕ ﻭ ﺍﺳﺮﺍﺭ ﻭ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﺍﻭ ﺭﺍ ] ﺣﻔﻆ ﻣﻰ  ﻛﻨﻨﺪ . ﻭ ﺯﻧﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺳﺮﻛﺸﻲ ﻭ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻧﻲ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﻴﻢ ﺩﺍﺭﻳﺪ [ ﺩﺭ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺍﻭﻝ ] ﭘﻨﺪﺷﺎﻥ ﺩﻫﻴﺪ ، ﻭ [ ﺩﺭ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻌﺪ ] ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺑﮕﺎﻩ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﻭﺭﻱ ﻛﻨﻴﺪ ، ﻭ [ ﺍﮔﺮ ﺍﺛﺮ ﻧﺒﺨﺸﻴﺪ ] ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ [ ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﻱ ﻛﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺁﺯﺍﺭ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ] ﺗﻨﺒﻴﻪ ﻛﻨﻴﺪ ; ﭘﺲ ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﺯﺍﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﺁﻧﺎﻥ ﻫﻴﭻ ﺭﺍﻫﻲ ﻣﺠﻮﻳﻴﺪ ; ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺧﺪﺍ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﻭ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺳﺖ .(٣٤)

🫡

این ایه های بالایی رو میبینین؟ اخه قران که دیگه دروغ نیست💔🐱

عزیزم اینا همه اش روایت دروغهه

چرا تشخیص نمیدی

هر چی دیدی ک نوشت فلان شخص رفت پیش فلان شخص و یه داستان بود ک واقعا اختلاف داشت توش 

بدون دروغه 

آیه کجا بود

اگه حتی باشه متنی

اون متن عربی هست نه آیه

عزیزم اینا همه اش روایت دروغههچرا تشخیص نمیدیهر چی دیدی ک نوشت فلان شخص رفت پیش فلان شخص و یه داستان ...

عشقم آیه ی قرانن همه اوناییکه من گذاشتم بالا تر! 

آیه ۳سوره نسا 

ایه ۲۴

ایه ۳۴ اینارو ببین 

از  قرانن ....

🫡