2777
2789
عنوان

شش روزه دستشویی نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 56 پست
شیاف امتحان کردی

نه 

شیاف بهتره یا قرص کرچک بنظرت ؟

من همیشه دیر به دیر میرم ولی ایندفعه دیگه دارم میترکم 😭 ۶روزه!!!

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رانی هلو هم عالیه برای یبوست

عزیزم دیروز خود هلو رو خوردم ولی تاثیر نداشت 

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪

سیلاکس خوردین؟شش روز خیلی زیاده باید دکتر برین

خاکشیر اگه درست مصرف نشه بدتر باعث یبوست میشه باید حتما از شب قبل بزارین کنار خیس بخوره صبح ناشتا مصرف کنین(اینطور شنیدم)

به هیچ عنووووان غذاهای تند ، ترشی (چیزایی که سرکه داره ) ، ماکارانی و یه سری خوراکی های دیگه نباید مصرف کنین  باعث یبوست میشن

من خودم قهوه غلیظ با یخ میخورم دل و رودم به هم میپیچه معمولا شکمم کار میکنه اینطوری ولی نمیدونم اصلا درسته یانه

برای همین حتما به دکتر مراجعه کنین راهکارا ممکنه رو یکی جواب بده رو یکی نده پزشک بهتر راهنماییتون میکنه

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
شماها چرا با حبوبات و سبزیجات قهرید

کی گفته ؟

میگم یه عالمه قرمه سبزی خوردم .

سبزی خوردن کنار غذا میخوریم 

خوراک لوبیا هم خوردم 

یه ملافه ای رو رول کن بزار زمین  روش بخواب   شکمت بیوفته رو ملافه     باسنت بره هوا   رو روده هات دراز بکش فشار بیاد بهشون  رد بشه بره    فوری میری دفع میکنی      

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

دیگه خوراکی نخور 

فقط آب بخور نیم ساعت ی بار 

میدونم حالت تهوع میگیری ولی تنها راهش همینه 

من خودم ۴ روز اینجوری شدم روغن کرچک خوردم تا خوب شدم ولی بینهایت بوی بدی داره ب زور خوردم 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁