2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان عزیز من خیلی عذر میخوام ولی چرا هی می‌پرسین چطور گرفتی اگر برای کنجکاوی هست و بدونید کجا باید ...

عزیزم اینجوری آگاه سازی میشه شاید واقعا یکی نمیدونه اگه بپرسه په اشکالی داره اینجا هیچکی اون یکی رو نمیشناسه که هویتش برملا شه...ثواب داره...حالا حتما که نباید طرف بره خودش کلی سرچ کنه بفهمه اینجا از کسایی که مستقیما دچار این بیماریها شدن سوال کنن بیشتر تاثیر داره تو جلوگیری از اینکه این بیماریها خیلی فراگیر بشه ..که متاسفانه شده باید خیلی خیلی مراقب باشیم

ترو خدا حتما حتما برید واکسن گارداسیل بزنید هر چند گرون ولی میرزه پولاتون و جمع کنید بخریدش اگه واکسن گارداسیل گیرتون نیومد پاپیلوگارد بزنید

عزیزم برای سلامتیم یه صلوات میفرستی🙏🏻🥺
عزیزم اینجوری آگاه سازی میشه شاید واقعا یکی نمیدونه اگه بپرسه په اشکالی داره اینجا هیچکی اون یکی رو ...

متوجه ام ولی ماشاالله همه خانمهای نی نی سایتی خیلی باهوشن 

میتونن اسم بیماری رو سرچ کنن جدای از این طرف میگه رابطه جنسی ،خب این یعنی متوجه شدن از این طریق مبتلا میشن طرف می‌پرسه رابطه جنسی با کی؟ به نظر شما این تو آگاه سازی نقشی داره؟ بیشتر دخالت تو زندگی شخصیه !والا یکسری ها پوز...یشن رو هم میپرسن شما کسی رو که می‌بینید سرما خورده هی گیر نمیدی بهش که چطوری سرما خوردی که روند درمانی رو پیشنهاد میدی یا در نهایت میگی نمی‌دونم 🙂

متوجه ام ولی ماشاالله همه خانمهای نی نی سایتی خیلی باهوشن میتونن اسم بیماری رو سرچ کنن جدای از این ط ...

خب ببین حتی اگرهم بگن کسی اینجا کسی رو نمیشناسه که اذیت بشه به هرحال اون طرف اگه دوس نداشته باشه بازم میتونه جواب نده ☺ولی به نظرمن هرچی بیشتر این چیزا گفته بشه بهتره چون حتی یه نفرم اگه دراین زمینه چیزی ندونه و اتفاقی ببینه کلی ثواب کردی چون حواسشو بیشتر جمع میکنه....خدا شاهده خود من تا قبل از اینکه شوهرم بهم خیانت کنه اصلا تو باغ نبودم یعنی پیگیر این چیزا ..یعنی فکرشم نمیکردم یه روزی باید بیگناه بترسم و فرار کنم از همسرم که مبادا بخاطر اون دچارش بشم چون یه روزی فهمیدم دنبال این بود بره پیش یکی از این هرزه های صیغه ای یه ساعته باهاش بخوابه...از اون موقع هشت ماه گذشته و من از ترسم فقط چند بار رابطه داشتم باهاش...