2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بذار یه نصیحتی بهت بکنم یه قربونی کوچیک بکنید یا صدقه بدید...میگن تو فامیل چند تا زن حامله باشه یکیش ...

این چه حرفیه به زن باردار میزنی؟ 

التماس تفکر

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ممنونم.ان شاءالله بریم و باخبرای خوش برگردیم هر جفتمون

انشاءالله عزیزم قطعا همینطوره 

ب نظرت ان تی پسر چقدر درسته؟

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

این چه حرفیه به زن باردار میزنی؟ التماس تفکر

آدم می‌ترسه 

ما هم چند نفریم حامله ایم تو فامیل 

انشاءالله بلا از همه دور باشه ب حق این شبای عزیز محرم و صفر

آدم می‌ترسه ما هم چند نفریم حامله ایم تو فامیل انشاءالله بلا از همه دور باشه ب حق این شبای عزیز محرم ...

والا خواهرشوهراوجاریای من انگار مسابقه اس هرسال باهم حامله میشن وباهم فارغ میشن هیچ کس هم هیچیش نشده 

به هرچی فکر کنی به سرت میاد 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
این چه حرفیه به زن باردار میزنی؟ التماس تفکر

مخاطبم شما نیستی‌‌‌...متن رو اگه بخونی گفتم که نمیخوام بترسونمش کاش به ماهم یکی زودتر میگفت ماهم انجام می‌دادیم.. ‌یه قربونی کوچیک وصدقه هم جلوی بلا رو میگیره نه خرافاته نه چیزی..شما برید روشن فکر باشید ما خرافاتی.‌‌.من خواستم کمکش کنم به شما ربطی نداره..‌التماس یه کم احترام به نظر وکامنت دیگران 

والا خواهرشوهراوجاریای من انگار مسابقه اس هرسال باهم حامله میشن وباهم فارغ میشن هیچ کس هم هیچیش نشده ...

خرافاتی نیستم انشاءالله همه سلامت بگذرونن