2789
عنوان

قوم نچسب

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 20 پست

من وقتی اومدم تهران ، هر 20 روز یه عده از قوم همسر اینجا بودن .رودرواسی هم داشتم اصلا نمیشد چیزی گفت حتی کار به جایی رسیده بود که مادر شوهر وخواهرشوهر زنگ میزدن به فامیلاشون که زیا نرید اونجا.تا آخر شوهرم بهشون گفت اینجا شده هتل.دیگه نیومدن.خونه هاشون هم نمیرفتیم چون  وقتی میرفتیم شهرمون سه چهاروزه بود اونم خونه مامانم ومادر شوهرم.اولش یه کم دلخور شدن بعد دیگه عادی شد.خلاصه اگه سواری بدی ، سوارت میشن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه خوب منم باید بشین ستشوی مغزی بدم شوهرمو

من شستشو ندادم.خودش عصبانی بود از این موضوع.تاره اون همش سرکار بود وهمه کارا بامن.ولی راحت شدم.وقت وبیوقت میومدن تهران به بهونه های مختلف

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
شاید واقعا کاری از دست هیچ کدومشون بر نمیاد این دفعه که مهمون اومد از خود مهمون هم برای کارای پذیرا ...

من از مهمان ها خوشبختانه کمک میگیرم وشوهرمم همینطور حتی پدرشوهرم اما دلم به حال وقتی که میگذره ومیتونستم بگذرونم با دخترم وشوهرم یا صرفا کتاب ودرس بشه میسوزه همه لی این نشستها هم به غیبت اینا میگذره البته که من همش تو اشپزخونه هستم که نشینم حرفای مسخره بشنوم 

من شستشو ندادم.خودش عصبانی بود از این موضوع.تاره اون همش سرکار بود وهمه کارا بامن.ولی راحت شدم.وقت و ...

من نگفتم شستشو دادی میگم من باید بشینم مغژشو بخورم تا به نتیجه برسه