2777
2789
عنوان

چرابیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 87 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوابم نمیبرد اومدم مثلاً یه فیلم ترسناک ببینم یکم آدرنالینم بره بالا به اخرش که رسید اصلا انگار ژانر ...

وااای😂🤣خوشبحالت وقت فیلم نگاه کردن داری🥺من ک اصلا تایم این چبزارو ندارم البته دارم ولی خب کارخونه و از اونطرف کار کردن بیرون سخته یکمی

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
نصف شب فیلم ترسناک بسم الله😂😂چه دلی داری من داشتم درس میخوندم به ربع پیش همش وحشت داشتم تو اتاق سر ...

😂😂خودمم قسمتایی که احتمال میدادم الان میخواد بپره تو صورتم چشامو تا اخرین حد ممکن ریز میکردم گوشی هم تا جایی که دستم راه داشت فاصله میدادم که خیلی ایزی بترسم ولی بازم حس ترسشو داشت تا رسیدم به اخرش قشنگ ورق برگشت😂😂

😂😂خودمم قسمتایی که احتمال میدادم الان میخواد بپره تو صورتم چشامو تا اخرین حد ممکن ریز میکردم گوشی ...

وای بابا شب نگاه نکن یخ وقت سکته چیز میکنی من روزش میترسم چه برسه به شی دیگه😂💔

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️