2777
2789
عنوان

دل شکستن

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 35 پست
نه بابا دهنش سرویس هست ، هر موقع براش مشکلی پیش میاد یاد دل شکستن تو میفته اگر واقعا دل شکسته

بهش گفتم چجوری میتونی زندگی کنی وقتی زندگسه ینفرو نابود کردی گفتم عذاب وجدان نداری گفتم همینکه همش منتظری میترسی کی و کجا تاوانمو پس بدی برام کافیه

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی حلال کن

چرا حلال کنم ؟

زندگیمو نابود کرد ابرومو همه چیمو گرفت منو چندسال پای سختی هاش نگه داشت از جونم مایه گذاشتم تهشم بیرحمانه دلمو شکست مادرش تنه ی همه چیو بهم زد شما باشید حلال میکنید کسیو ک گذشته و ایندتونو نابودکرد رف؟

شادزندگی کن بزار حسرت نداشتنتو بخوره ب وقتش یکیو جایگزین کن ازاون بهتر

نمیتونم من اولینرو همه چیو باهاش تجربه کردم عاشق شدنو

صبور باش کارماشو پس میده عزیزم🥰یه پسره لاشی میاد تو زندگی دخترش و کاری میکنه که حال روز دختره از ال ...

ایشالا ک زندگیش نابود بشه کل زندگیمو نابود کرد بعد میگن ببخشش نمیتونم من یدونه مورچه نمیکشم ولی الان ب مرگ اون لاشی راضی ام