2777
2789
عنوان

کمکم کنید

109 بازدید | 19 پست

سلام بچها من هیچ پولی ندارم حتی شده آزارد دندون پول خرید ی مسکن نداشتم حتی پول خرید ی بسته نوار بهداشتی نداشتم پول هیچی هیچ حامی ندارم.دلم میخواد برم مژه کاری یادبگیرم اما بخدا صفره صفرم حتی پول پرداخت شهریه پیام نور دانشگاهم ندارم.یکی راهنماییم کنه من چیکار کنم بخدا دیگه کشش ندارم.خسته ام خیلی خسته ام.کاش میتونستم برم جایی هنری یادبگیرم.دارم دیوونه میشم از غم.راهنماییم کنید بابام خودش معتاده پول خودشم نداره.چیکار کنم.راهی بزارید جلوم من این زندگی نمیخوام

همیشه بدون اخرش یه پایان خوشی هست 🥲

ولی خوب ایده بدم میتونی ادمین شی 

میتونی نقاشی بکشی اگر بلدی 

یا خانوادت کسب مغازه چیزی نداره کار کنی 

یا بری فروشنده شی اگر  قدرت صحبتت خوبه 

دیگهههه کارای اینجوری دیگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی 🤣 بابا این وضع همه ست تو این مملکت نه کار هست نه پول حرفه بخوای یاد بگیری پول میخواد اونم

فکر کنم راه آخر همینه.بابا مغزم قفل شده از شدت فکر.هیچ راهی نیست.کاش درس خونده بودم پشیمونم خیلیم پشیمونم فکر نمیکردم به این مرحله برسم.از خودم متنفرم ی آدم بی هنر و بی ارزش

همیشه بدون اخرش یه پایان خوشی هست 🥲ولی خوب ایده بدم میتونی ادمین شی میتونی نقاشی بکشی اگر بلدی یا خ ...

خدا از زبونتون بشنوه کاش آخرش قشنگ شه.هیچی از جوونیم ندیدم جز درد.زندگیه پر از چالشی داشتم اخ اینقدر دلم گرفته عجیب

فکر کنم راه آخر همینه.بابا مغزم قفل شده از شدت فکر.هیچ راهی نیست.کاش درس خونده بودم پشیمونم خیلیم پش ...

شوخی کردما حالا نری خودکشی کنی من عذاب وجدان بگیرم 

تقصیر تو نی 

کی گفته هنر نداری؟ تو و یا خیلی از آدمای دیگه پول ندارن که بخوان ببینن هنری هم دارن یا نه 

کلاس زبان . نقاشی. موسقی. باشگاه . 

همه اینا با پوله و هزینه زیاد 

دلیلی بر اینکه بی ارزشی نیس

خدا از زبونتون بشنوه کاش آخرش قشنگ شه.هیچی از جوونیم ندیدم جز درد.زندگیه پر از چالشی داشتم اخ اینقدر ...

نشستم فکر میکنم میگم معلوم کجای زندگیمو اشتباه رفتم که اینجوری شد.دعا کنید برام خواهش میکنم برای من دعا کنید فقط همین.به عنوان ی دختر ه بی پشت و پناه خیلی کارم سخته دعام کنید دوستان

خدا از زبونتون بشنوه کاش آخرش قشنگ شه.هیچی از جوونیم ندیدم جز درد.زندگیه پر از چالشی داشتم اخ اینقدر ...

پاشو دست به کار شو دنبال کار بگرد همیشه از همبن فروشندگی و کار های کوچیک ادم موفق میشه 

همیشه بدون اخرش یه پایان خوشی هست 🥲ولی خوب ایده بدم میتونی ادمین شی میتونی نقاشی بکشی اگر بلدی یا خ ...

میگم که هنری ندارم فقط بلد بودم بشینم حسرت بخورم.ادمین نمیدونم خب باید چیکار کنم بلد نیستم درواقع

پاشو دست به کار شو دنبال کار بگرد همیشه از همبن فروشندگی و کار های کوچیک ادم موفق میشه

اره باید برم فروشندگی بتونم پول آموزش ی حرفه آرایشگری یاد بگیرم دعا کنید ی قدرتی بگیرم شروع کنم 

میگم که هنری ندارم فقط بلد بودم بشینم حسرت بخورم.ادمین نمیدونم خب باید چیکار کنم بلد نیستم درواقع

خوب ام مثلا تو دیوار یا جاهایی هست که ادمین بخوان مثلا پیام جواب بدی ادیت بزنی استوری بزاری از این کارا ولی همون فروشندگی بهتره 

رشتتون چیه