2777
2789
عنوان

انتقال جنین👶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 5756 بازدید | 82 پست
تخت کناری من گفت نمیتونه تحمل کنه براش انجام دادن. گذشته دیگه بش فکر نکن. استراحت کن. من خیلی رعایت ...

ب امید خدا چیزی نشده باشه ... منم امروز روز ششم انتقالم هست همش استراحت کردم ... کار نکردم راه هم به اندازه ی دستشویی رفتن و ی لیوان آب گاهی از آشپزخونه برداشتن ... حمام هم روز پنجم رفتم اونم اول سرمو با آب ولرم شستم بعد بدنمو ی لیف زدم با آب سرد سریع اومدم بیرون ... ممنون که جوابمو دادی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها شما بعد از انتقال جنین چقدر دراز کشیدید روی تخت ؟

تا روز ازمایش از اینترنت و پارازیت دوری کن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
الهی که مشکلت زودتر حل بشه خودت بزودی باردار بشی و دامنت سبز بشه عزیزم

گرمیجات وادویه واین چیزامصرف نکن عزیزم صب ی۱۰دیقه اروم قدم بردارتوخوته ظهروشبم همیجورچون گردش خون باعث میشه جنین بهترخودشوبچسپونه ب رحم ورشدکنه

عزیزم سلام ، شبت بخیر

اول از همه بهت بگم بابت دستشویی که رفتی اصلا استرس نداشته باش

من خودم دفعه ی چهارم مثبت شدم و دقیقا سه بار قبلش ۱ ساعت دراز کشیدم و دفعه ی اخر در حد یک ربع الی بیست دقیقه گفتن پاشین بسه 😒

خودم حس خیلی بدی داشتم ولی هیچ ربطی نداشت و مثبت شدم

بعد هم عزیزم سعی کن روتین زندگیتو انجام بدی ، کسی با استراحت مطلق جواب مثبت نگرفته ، راه رفتن و کارای شخصی تو انجام دادن باعث میشه خونرسانی بهتر بشه برای نی نی هات

مخصوصا که ۳ تاهم انتقال دادی

گرمیجات وادویه واین چیزامصرف نکن عزیزم صب ی۱۰دیقه اروم قدم بردارتوخوته ظهروشبم همیجورچون گردش خون با ...

ممنون عزیزم از راهنماییت چشم حتما ... الانم ب اندازه یک ربع تو خونه راه میرم ... برم قرص بردارم و کارای اینجوری اما ظرف شستن و غذارو انجام ندادم 

عزیزم سلام ، شبت بخیراول از همه بهت بگم بابت دستشویی که رفتی اصلا استرس نداشته باشمن خودم دفعه ی چها ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت خیالم راحت شد ... خداروشکر که مثبت شدی برای منم دعا کن بعد از ۱۵ ساااااال نازایی همین سه تا جنین رو گذاشتن تو شکمم اینقدرررررر خوشحال شدم که انگار دنیارو بهم دادن ... اره از فردا راه میرم کارامم یواش یواش انجام میدم 

سلام عزیزم نه با بیهوشی نبود فقط یکم درد داشت اونم موقع پیدا کردن بهترین موقعیت برای گذاشتن جنین ها

وای من فکر میکردم انتقال هم مثل تخمک کشی بیهوشی داره.... من پاپ اسمیو تحمل نکردم اونو چجوری تحمل کنم 😭

کدوم مرکز رفتی؟ هزینه اش چقدر شد

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
سلام عزیزم ممنون از راهنماییت خیالم راحت شد ... خداروشکر که مثبت شدی برای منم دعا کن بعد از ۱۵ ساااا ...

خواهش میکنم عزیزم ، هرسوالی داشتی من خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

همین الان از خدا خواستم که انشااله مثبت بشی ، چشم و دلت روشن بشه و حتما بازم برات دعا میکنم .

لطفا و لطفا از بی بی چک استفاده نکن و تا روز ازمایش صبور باش

منو از خودت بی خبر نذار ، انشااله مثبت میشی و میای همینجا بهم میگی ✌🏻🥰

عزیزم ان شاله ک مامان شدی ، بارداری سبکی در پیش داشته باشی😍چی شد اهدا کننده تخمکو تغییر دادی‌ ؟ قبل ...

سلام عزیزم خوبی؟ اره اول میخواستم از خواهرم بگیرم بعد بردمش آزمایش ذخیره تخمدان دکترم گفت ذخیرش پایینه تو که میخوایی اینهمه هزینه کنی از یکنفر دیگه بگیر که حداقل ی عالمه جنین بهت بده ... خلاصه ماه ها رو خودم کار کردم بالاخره یک کیس خیلی خوب سالم و زیبا پیدا کردم که کلی جنین با کیفیت بهم داد .... ۶ روزه انتقال دادم خدا خودش بهم لطف کنه مثبت بشه دارم از هورمون منفجر میشم دیگه 😁