2777
2789
عنوان

دورهمي😂😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 332 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها يه سوال چرا ١٢شبه هر شب عكس بازي از چهره ها هست تو ني ني سايت😁

من بدبخت خابم اونموقع هميشه😐

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
خیلی بیشوری خیانت کار 😒😒😒😁😁

ای وای دوس دخدرم فمید   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
کلا از دوست داشتنش خیلی مطمعنی بخاطر اونه درسته؟

نمیدونم 

فقط وقتایی که حرص میخوره کیف میکنم 

آی حال میده 😄

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
من موقت تو كارم نيست بي ادف😁

همینی که هس  

درخواست کننده زیاده میبینی که  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

كتي قيد بچه رو بزن دگ اينا همشون نازان منم كه ميزام فقط😒😒😒

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
 پول بهتر  شاید کم کسری داشته باشه میتونه طبق سلیقه خودش بخره

خودمم نظرم این بود اولش، ولی پیش خودم گفتم بده آخه پول بذارم تو پاکت برم خونه طرف بهش بدم! بعد شوهر گفت ازین پارسیانا بگیر . من ولی خیلی حس خز شدن دارم نسبت به این سکه ها. خودم یه حالی میشم یکی ازینا بم بده. انگار چیپ شده, نمیدونم چیکار کنم

سلیقه ملیقه ام یخ:( اصا بلد نیسم ازین چیزای تزئینی بخرم. 

کنی من چی😭

تو که عشق اولمی ناناس