2777
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 31 پست

دوستان ممنون واقعا... مرسی کع کمکم کردین😚😚😚😚😚😚😚

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من با سویا امتحان نکردم 

همینکه پیشنهاد دادی کافیه گلم... تشکر

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
آویشن  کمی ابلیمو   فلفل دلمه  قارچ

پیشنهاد خیییلی خوبیه... ممنونم خاهری

مرسی از راهنماییت.... خیلی کارسازه برام عزیزم

خواهش میکنم عزیزم  

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
عزیزم من با سویا امتحان نکردم 

اگه میخوای با سویا بپزی قبلش توی یه قابلمه کوچیک اب و زردچوبه بریز بذار بجوشه سویا توی اب و زردچوبه بعد ابکشش کن و با موادت سرخش کن اینطوری طعم بهتری‌داره. ۵ دقیقه بجوشه خوبه

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
دوستان ممنون واقعا... مرسی کع کمکم کردین😚😚😚😚😚😚😚

سویا رو اول بجوشون،،،بعد پیاز سرخ کن،،سویا رو بذار یکم خنک بشه و ابش بره بریز داخل پیاز تفاش بده،،خوب که تفت دادی یکم زردچوبه و نمک و فلفل بزن بعد خوب بهم بزن،،،بعد رب گوجه بریز،،،،یکمم اب،،،هویج رنده کن داخلش،،یه سیب زمینی نگینی هم میتونی اضافه کنی،،،درب ظرف رو بذارو با شعله ملایم بذار بپزه اخرای پخت هم فلفل دلمه ،،، نوش جان

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
سویا رو اول بجوشون،،،بعد پیاز سرخ کن،،سویا رو بذار یکم خنک بشه و ابش بره بریز داخل پیاز تفاش بده،،خو ...

راستی اخرای پخت جعفری ساطوری هم اگر داری اماده بزن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اگه میخوای با سویا بپزی قبلش توی یه قابلمه کوچیک اب و زردچوبه بریز بذار بجوشه سویا توی اب و زردچوبه ...

متنتو کپی کردم عزیزم... متاسفانه الان سویاشو ریختم... واسه دفه بعد حتما استفاده میکنم جالب بود برام خیلی مرسی

راستی اخرای پخت جعفری ساطوری هم اگر داری اماده بزن

وای اره جعفری طعمش عالیه اما ندارم... حتما دفه بعد استفاده میکنم... تشکر عزیزم