2777
2789
عنوان

شام چی دارید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 6257 بازدید | 160 پست
سالاد مرغ

نوش جان🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودمم‌کباب تابه ای مرغ درست کردم

نوش جان عزیزم من هیچی ندارم هنوز

میشه یک دقیقه وقتت روبه من بدین یه گزارش براتاپیکی که نوشتم پایه یه زندگی درمیونه رو گزارش بزنید حلال کنید

فقط خدااااا
من سوپ بقیه هم پیتزا

نامردیه بخداااااااا😭😂

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

کتلت دارم درست میکنم 

خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

خوشمزس؟ممکنه دستور شو بدی

بله خوشمزه است😍😍

سینه‌مرغ

ادویه (فلفل‌ سیاه، سفید، زعفرون، نمک، آویشن)

پیاز

گشنیز

همه‌مواد و با غذا ستز چرخ میکنم‌و مخلوط، کف تابه روغن میزنم پهن‌میکنم تو تابه،‌با شعله کم و درب بسته میزارم آب بندازه بپزه بعد بخش بندیش میکنم و سرخ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قیمهبرنجم تموم شده ب شوهرم گفتم برنج بخر انقد پشت گوش اندازه ک نگوببینم میخره یا اخر خودم باید برم

نوش جان

عزیزم 😁 از دست این آقایون

سینه مرغ

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بادمجون

نوش‌جان🥰