2777
2789
عنوان

ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 30 پست
فیلر چونه چه تغیری ایجاد میکنع میشه بگی؟ دقیق نمیدونم

تو عکس مشخص چونه را تیز تر می‌کنه یه زاویه به صورت میده نیم رخ قشنگی داره 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رووفیل دقیقا همین 0.7 زدم عاااالی بود بعد یک سال هنوز اثرش هستالبته سرعت جذب شدن نسبت به بافت لب ...

درد داشت؟🥲

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

کلا سری اول جذب میشه مقدار زیادیش..

من نیم بالا نیم پایین زدم خیلی هم تاکید داشتم معلوم نشه و نچرال باشه..تا یک هفته موند بعد یکماه جذب شد برای ترمیم نرفتم اما الان بعد یکسال و نیم کاملا طبیعیه هیچکس متوجه ژل لبم نمیشه اما خودم راضیم لبام حالتش قشنگ تر شده

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

نیم سی سی زدم ترمیم هم نرفتم خیلی هم پشیمون قبلش بهتر بود فیلر چونه اما راضی ام ک زدم

لبات واقعا نیازی به ژل نداشت

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

تو قبلش لبت زیبا بودیرک بگم اشتباه کردی

اهوم میدونم خیلی اشتباه کردم خیلیییییبی 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
لبات واقعا نیازی به ژل نداشت

آره خوبه یک سی سی نزدم 

با اینکه ترمیم نرفتم باز موند جذب نشد 

عین باسن مرغ   خیلی اشتباه کردم 

برو آنزیم بزن سریع از بین میره

اره همین کار می‌خوام انجام بدم 

نورامیس زدم میتونم آنزیم بزنم گفت همون روز خودش اگر راضی نبودم 

نیم سی سی زدم ترمیم هم نرفتم خیلی هم پشیمون قبلش بهتر بود فیلر چونه اما راضی ام ک زدم

یا خدا این کار نی سی سی نیست بخدا مطمئنی برات فیلر اب زد و‌فیلر فله ای بدن نزد ؟ چند گرفت ازت ؟ خودت جعبه فیلرو‌دیدی ؟امکان نداره ما تمام خاندانمون دارن فیلر میزنن هیچ کس با نیم سی سی اینطور نشد