2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 25 پست
چرا اینقد بهش فحش میدین حالا😐

اینا همینایین که یه بلاگرو اونقد قضاوت میکنن تا خودکشی کنه

من که نمی‌دونستم سهمیه دارم اگر معدلم ۱۱ بود برای ۴ سال پیش بود که نهایی تاثیری نداشت و با کنکورم میتونستم برم آزاد ولی ترجیع دادم دوسال دیگه بمونم تا امسال فهمیدم سهمیه دارم درصدای کنکورمم سوالات کمی جواب دادم ولی درست تر من درصدام ده نیست ۴۰ هست ولی خواستم بگم قضاوت تا کجا من اگر گفتم ۱۰ حداقل چیز و درنظر گرفتم و معدلمم ۱۵ اونم باز ترمیم زدم نخوندم اینجا توی شهرستان اسم منو بگن همه از درس خوندنم میگن شما بشین حالا قضاوت کن 

با سهمیه 5 درصد فقط راه به جهنم میبری انشالله نه به دانشگاه معدل11 و خورده ای دقیقا از چیش زده؟

من که نمی‌دونستم سهمیه دارم اگر معدلم ۱۱ بود برای ۴ سال پیش بود که نهایی تاثیری نداشت و با کنکورم میتونستم برم آزاد ولی ترجیع دادم دوسال دیگه بمونم تا امسال فهمیدم سهمیه دارم درصدای کنکورمم سوالات کمی جواب دادم ولی درست تر من درصدام ده نیست ۴۰ هست ولی خواستم بگم قضاوت تا کجا من اگر گفتم ۱۰ حداقل چیز و درنظر گرفتم و معدلمم ۱۵ اونم باز ترمیم زدم نخوندم اینجا توی شهرستان اسم منو بگن همه از درس خوندنم میگن شما بشین حالا قضاوت کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای کاش نابود شین شماها

من قشنگ درس خوندم و نگفتم سه سال خوندم گفتم سه سال پشت کنکورم پارسال اصلا کنکور ندادم بعدشم من سوالا ...

پس متن تاپيكتون رو اشتباه نوشتين چون نوشتين از همه چي زدين و درس خوندين و دروغ كاملا واضحي است.  

به هر حال اگه ميخواستين وقت ترميم معدل هم داشتين، ربطي به سال فارغ التحصيلي نداره ميتونستين در ترميم معدل شركت كنين.  

ببينين أصلا معدل و درصد شما به من مربوط نيس اما متني كه واسه مخاطب مينويسين كه ضد و نقيض است و در جهت احمق فرض كردن بقيه است ، كاملا به مخاطبان مربوطه .

اینا همینایین که یه بلاگرو اونقد قضاوت میکنن تا خودکشی کنهمن که نمی‌دونستم سهمیه دارم اگر معدلم ۱۱ ب ...

این که داری از این امتیاز کثیف استفاده میکنی چه ربطی به این خزعبلات داره

خودتو راضی نکن نه قبولیتون قبولیه نه درس خوندنتون درس خوندنه

انشالله ریشه باعث و بان ی این گوه بازیا زودتر کنده بشه به علاوا مفت خوریی که استفاده میکنن

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

پس متن تاپيكتون رو اشتباه نوشتين چون نوشتين از همه چي زدين و درس خوندين و دروغ كاملا واضحي است. به ...

بله سه سال من پشت کنکور بودم .. سال سوم فقط خوندم ولی منظورم اینه که حداقل مثل کسایی ک سهمیه دارن دست خالی ننشستم نگاه کنم چون وجدان دارم 

بله سه سال من پشت کنکور بودم .. سال سوم فقط خوندم ولی منظورم اینه که حداقل مثل کسایی ک سهمیه دارن دس ...

بايد قبول كنين كه اكثريت جامعه سهميه رو قبول ندارن و به نوعي حق الناس است 

من به شخصه نظر منفي و مثبتي ندارم و اين سياست از بالاست و منم عقل كل نيستم كه همه جوانب رو بدونم .

اما در كل در حد اگاهي خودم ميدونم كه بايد حرف حق رو قبول كنين كه در ازمون ها چه كنكور چه استخدامي شايسته سالاري وجود ندارد و با توجه به سواد و علم افراد قبولي وجود ندارد 

اين أصلا قابل مقايسه با قضاوت كردن بلاگر و شاخ مجازي نيست، اين حق الناس و اينده جوان هاي مملكت است 

زماني كه كسي واسه رضاي خدا و بهشت و آخرت خودشو و خانوادشو فدا ميكنه توقع نداره كه باهاش نقدي در اين دنيا حساب كنن و به دنبال منافع باشد، اگر هم به دنبال منافع است بايد رك و راست بگويند و صحبت دين و اخرت و بهشت نباشد . 

بايد قبول كنين كه اكثريت جامعه سهميه رو قبول ندارن و به نوعي حق الناس است من به شخصه نظر منفي و مثبت ...

منم نظر شما رو دارم حداقل ممنون ک بی احترامی نکردید