2777
2789
عنوان

خانم های خیاط لطفاً 🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سردوز خوب بگیر من خیاطی میکنم سردوز مهمتر اتو همین اتونعمولیا جنس خوب بگیری با یه اتو سرد کارتو راه ...

لایه پرشین و لایه حریرو لایی چسب با زیپ و دکمه نه همه رنگ اگه نیازت میشه زانفیکس کش ..اینارو ازاول عمده بگیر بزار 

اگ میخواهی واس مشتری اینا بدوزی ک سه نخ بابی لوک و ژانومه خوبه اگ میخواهی تولیدی کارکنی ک صنعتی پنج ...

تشکر عزیز. بله میخواستم برای آینده بخرم که بتونم خیاطی کنم چون دوره رفتم ولی خوب یاد نگرفتم وسایلم تکمیل نبود . برای سردوز که بیرون ببرم تنبلی میکنم 

تشکر عزیزم ممنون از راهنماییتون پس همون سردوز رو میخرم لطف کردید عزیز 🌺🙏🌹

خواهش میکنم موفق باشید 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
لایه پرشین و لایه حریرو لایی چسب با زیپ و دکمه نه همه رنگ اگه نیازت میشه زانفیکس کش ..اینارو ازاول ع ...

فکر بسیار خوبیه 👌 حتما 🙏 ممنون عزیزم . 🌹🌹

من برای کلاس خیاطی همون دوره نازک دوز کلی خرج کردم الان میگم حداقل کم کم وسایل بخرم خانواده نگن الکی خرج کرد رفت کلاس 

فکر بسیار خوبیه 👌 حتما 🙏 ممنون عزیزم . 🌹🌹من برای کلاس خیاطی همون دوره نازک دوز کلی خرج کردم الان ...

اره عزیز اگه میخوای شروع به خیاطی بکنی میتونی با سردوز ژانونه بی بی لوک اینا شروع بکنی حرفه ای شدی سردوز جک بخری ...ولی وسیله ها که گفتم براخیاطی مصرف خودت هم عمده بگیر بزارتوخونه خراب نمیشه لازمتم میشه چون هی بخوای دونه ای ومتری بخری هزینش بیشتر برات درمیاد عزیزم

میخوای حرفه ای کارکنی؟؟؟

کلی برای کلاس نازک دوز با وسایل خرج کردم مثل انواع متر و پارچه و وسایل ریز و پاش . گفتم حداقل خانواده بگن با این خرج یک حرفه ای یاد گرفته .