2777
2789
عنوان

Hcg و بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 29 پست
پس چرا یه عده نوشته بودن تا شونزده هفده روز الکیه مثبتش🥺من آمپول دی دی برگ زدم دوتا با آب مقطرش..شم ...

عزیزم 

من ۱۴ امپول زدم 

روز بیست بی بی چک زدم که منفی شد ،میخواستم ببینم اثر امپول مونده یا نه _که دیدم نمونده 

روز ۲۶ بی بی چک زدم مثبت بود 

من دقیق دوز امپول رو یادم نیست ،ولی اچ سی جی بود

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما بهترین کارو کردی👍🏼مطمئن شدی از بدنت رفته اثرش👌🏼

حالا یه پیشنهاد برای شما دارم 

فردا هم یه بی بی چک بزن اگه داری ،اگه کمرنگ تر شد ,یعنی اثر امپول بوده و رفته رفته کمرنگ شده 

اگه رنگش مثل امروزیا بود یعنی مثبتش واقعیه

حالا یه پیشنهاد برای شما دارم فردا هم یه بی بی چک بزن اگه داری ،اگه کمرنگ تر شد ,یعنی اثر امپول بوده ...

بی بی چک رو سر همون ساعتی بزن که امروز زدی ،که دقیق تر باشه نتیجه ای که به دست میاری 

حالا یه پیشنهاد برای شما دارم فردا هم یه بی بی چک بزن اگه داری ،اگه کمرنگ تر شد ,یعنی اثر امپول بوده ...

ندارم متاسفانه

سه روز پیش بعدازظهر زدم منفی بود البته بیبی چک ویور بود نمیدونم خوب بوده یا نه یا ادرارم رقیق بوده یا نه..

دیروز خط افتاد

امروز صبح پررنگ‌تر خط افتاد

ندارم متاسفانهسه روز پیش بعدازظهر زدم منفی بود البته بیبی چک ویور بود نمیدونم خوب بوده یا نه یا ادرا ...

خوب دیگه مبارکه 

مثل من نباش بخاطر وسواس  واضطراب زیاد  از ۲۶ که بی بی چک مثبت شد ،چند ساعتی یه بار میرفتم بی بی چک میزدم 

۱۰-۱۲ تا زدم 😂

خانما خواستم بهتون بگم آزمایش من مثبت بود😍دعا کنید امروز که تکرار بتا دارم هم عالی باشه🙏🏼

مبارک باشه انشالله که بارداری راحت و سالمی داشته باشی و بسلامتی  بغل بگیریش

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
خانما خواستم بهتون بگم آزمایش من مثبت بود😍دعا کنید امروز که تکرار بتا دارم هم عالی باشه🙏🏼

بسلامتی عزیزم 

مبارک باشه 😍😍😍😍😍

ان شاالله که امروزم بتات عالیه