2777
2789
با پسری اشناه شدم بچه ی طلاقه خیلی دوسش دارم اونم منو دوست داره خودم اهل این نیستم ک بخاطر بچه طلاق ...

امیدوارم که کیس مناسبی باشه

ولی حالا من هیچی

یکی دیگه که خنوادش جداشده باشن ممکنه ناراحت بشه

وباخودش بگه مگه من بابقیه چه فرقی دارم

واینکه آدم داریم تاآدم

امیدوارم متشخص باشه

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره که معیارهای ازدواج رو داشته باشه با نه. 

صرفا اینکه بچه ی طلاق هست دلیل نامناسب بودنش نیست. همونطور که صرفا بچه طلاق نبودن، دلیل کافی برای مناسب یودن نیست.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)

ببین بزار خانوادت تحقیق کنن ولی هر چی که شد به حرفشون گوش کن واقعا پدر مادر یه چیزایی میفهمن و‌درک میکنن که ما نمیتونیم درک کنیم واقعا خیلیا رو دیدم که برخلاف میل خانواده ازدواج کردن و بدبخت شدن حتی بعد از بیست سال کارشون به طلاق کشیده 

با پسری اشناه شدم بچه ی طلاقه خیلی دوسش دارم اونم منو دوست داره خودم اهل این نیستم ک بخاطر بچه طلاق ...

ربطی به طلاق ندارن. 

فقط باید ببینی طلاق والدینش چقد‌تو روحیات و خلقیاتش تاثیر گذاشته. بعضیا بعد طلاق والدین عقده ای میشن یا پدر و مادر نمیتونن کنترل کنن رفتارهای بچه ها رو به خصوص که اون‌والدس که پیشش زندگی می‌کنه اگر ازدواج مجدد کنه و اون بچه زیر دست ناپدری یا نامادری بد بزرگ بشه، باید آسیب شناسی بشه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
اگر تک بچه باشه نه هرگز

چرا؟ 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

ماحق زندگی نداریم؟!مگه بچه طلاق بااون هایی که پدرومادردارن چه فرقی میکنه؟!

الان  بعضی از بچه هایی که با پدر مادر زندگی میکنن آسیب بیشتری میبینن تا بچه های طلاق ،خواهر زاده من بچه طلاقه ماشالله همه چی تمومه کلی هم خواستگار داره با اینکه سنی هم نداره هنوز

چون پدر یا مادر خیلی بهش وابسته ان ربطیم به طلاق نداره کلا ازدواج با تک فررند سخته

حرف شما متین ولی همه مث هم نیستن

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

حرف شما متین ولی همه مث هم نیستن

من خودم تجربه ازدواج با تک فرزند داشتم  مادرش خیلی بهش وابسته بود برای همین میگم  البته شاید همه اینطور نباشن

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را