2777
2789
نمیدونم 😞  فکر کنم بهش میگن یائسگی زود رس

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه فیلم دیدم بچه به باباش گفت: ترسوی بزدله بازنده‌ی بیشعوره بی‌همه ‌چیز پدره فقط اشک ریخت😢 ی ...

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆ایول به بابات

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆ایول به بابات

😅😜😚

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
بچه ها پیش پای شما با شوهرم دعوام شدا دعوا😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

به اعصابت مسلسل باچ😕😕😕

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  

رفتم خواستگاری یه دخترخیلی مذهبی، پرسید باکدوم یک ازاهل بیت راحت تری، گفتم امام رضا، خیلی خندید

بعدا که فهمیدم منظورش خانوادم بود، قلبم درد گرفت 😕🙁

😂😂😂😂😂

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
دعا کن واسم لطفا 😊

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....