2777
2789
عنوان

marzi زایمان کرد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سز بوده که احتمالا فردا مرخص میشه.ایشالا بچش سالمو سلامت باشه.من که پسرم بدنیا اومد یکی دو روزم تو شیشه گذاشتنش بعدشم زردیش زد بالا خلاصه تا ده روز نتونستم بیام خونه.فقط زایمان نیست که.مشکلات بعدش خیلی بدتره.امیدوارم حال هردوشون خوب باشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من 5 روز بعداز زایمان گوشی گرفتم دستم،نه فرصتشو داشتم نه علاقشو،،،نگران امواج گوشی رو نوزادم بودم،احتمالا مرضی جونم حالا حالاها دلش نخواد گوشی به دست باشه،،،انشالله که هرجا و توهذشرایطی هست حال خودشو نینیش خوب باشه

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

من فردا نیستم که😐😐😐😐پس کو

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
ای بابا کشتینمون با مرضی از صبح ۲۰۰ تا تاپیک در موردش زدین.ایشالله به سلامتی زایمان کنه ولی دیگه خیل ...

کاری میکنن نی نی سایت مرضی رو قطع دسترسی کنه . دیگه تاپیک ها بی مزه شدن سه روز داد بزنین مرررررضی

"خوبان را باید روی چشم ها گذاشت "
مگه قضیش چیه مرضیی

بنده خدا رفته برای زایمان طی این دو سه روز دوستاش هی تاپیک میزنن که کسی ازش خبر داره یا نه بعضی از بچه ها هم میگن ما تا نی نی سایت رو باز میکنیم یه عده تاپیک زدن از مرررررضی چه خبر الانم بچه ها شیطنت می کنن و این قضیه شده سوژه سایت

صبح میشه این شب، باز میشه این در 

دوستان لطفا دیگه تاپیک سرکاری درمورد مرضی نزنید . 

اصلا کار ندارم به اوناییکه واقعا بخاطر نگرانی تاپیک میزنن و حقم دارن چون میدونن که قبلا بخاطر سقط ها و زایمان زودرسش چقدر عذاب کشیده 

ولی این تاپیکای سرکاری درمورد مرضی واقعا لوسه . 

توی دو دقیقه دوتا تاپیک سرکاری زده شد .دیگه شورشو درنیارید بعضیا واقعا نگرانن . 

من 5 روز بعداز زایمان گوشی گرفتم دستم،نه فرصتشو داشتم نه علاقشو،،،نگران امواج گوشی رو نوزادم بودم،اح ...

باز خوبه شما ۵روز ،من دو هفته ،اصلا میلم به گوشی نبود ،به زور جواب زنگامو میدادم چه برسه به نت گردی