2777
2789
عنوان

خانم هایی ک تو رانندگی ماهرین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 61 پست
باید تنها بری تو شهر تا ترست بریزههرچی شد هول نکن و با آرامش کارتو پیش ببر حتی اگه کسی بوق زد برات ک ...

نمیتونم تا یکی پشت سرم بوق بزنه یا چیزی بگه کلا خودمو میبازم

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین و بردار تنها برو بیرون همه ترس هات میریزه من پیکان وانت و برا اولین بار برداشتم تنها بردم داخل ...

ک من ندارم😤😂

نمیتونم تا یکی پشت سرم بوق بزنه یا چیزی بگه کلا خودمو میبازم

همه اینا با تمرین حل میشه 

تمرین تنهایی ن کنار ی مرد از خود راضی ک ی نمونشم تو تاپیکت داره میلوله

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 

شوهرمنم همش همینو میگه کنارم باشه پشت فرمون بشینم فقط داد وبیداد میکنه فوش میده اخرشم میگه عرضه نداری 

عرضه نداشتم ازمونام باراول قبول نمیشدم یکی بم گفت یه روز ماشین بردار خودت ببربرو رانندگی بدون اینکه بش بگی  کلاج وترمز و گاز زیر پاته تااتفاقی خواست بیوفه ترمز بزن ودستی بکش

ولی میترسم بعدبزنم بجایی ودردسر شه کلا پیش مردا نباید رانندگی کرد عزیزم مگرادمی که واقعا صبروحوصله داشته باشه خودشم راهنماییت کنه جاسرکوفت

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
منم چند ساله رانندگی میکنم پیس شوهرم بشینم از بس غر میزنه منم یه گندی میزنم

فک‌ میکردم فقط این اینجوریه

زن مگه رانندگی ماهرن 😂😂

تو خوبی که گواهینامه هم نداری

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ببین یه مدت باید تنها بری رانندگی تا یکم که خوب شدی بعد باهمسرت برو

منم بابام و داداشم هی از رانندگیم ایراد میگرفتن تا اینکه خودم تنهایی نشستم و رانندگی کردم،دست فرمونم که خوب شد دیگه گذاشتم اونام کنارم بشینن

فقط تمرین.شوهرتم هرچی گف فک کن صدای دنده ماشینه.بهش توجه نکن😂

ای خدا کردم از خنده دختر😂