2777
2789

یکم کج و کوله کشیدم ببخشید 😄

برای مدرسه پسرم میکشیدم پارسال از دستش ناراحت شدم برداشتم نقاشی هایی که کشیده بودم رو با گریه پاره کردم 

یادگاری نگه داشته بود الان فهمیده عصبانیه

اون یکیا خیلی بهتر بودن 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم کج و کوله کشیدم ببخشید 😄برای مدرسه پسرم میکشیدم پارسال از دستش ناراحت شدم برداشتم نقاشی هایی که ...

آخیه چه قشنگه😍🥹

ولی لطفا از رو عصبانیت کاری نکنید بعد پشیمون میشید خیلیییییی زیاد🙂🙃

آخیه چه قشنگه😍🥹ولی لطفا از رو عصبانیت کاری نکنید بعد پشیمون میشید خیلیییییی زیاد🙂🙃

دقیقا الان هم پشیمونم هم ناراحت 

قول دادم براش بکشم دوباره 

فقط یکی از نقاشیا عکسش رو پیدا نمیکنم برای فارسی پنجم یا ششم بود آخرین درسش انگار نیایش

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

دقیقا الان هم پشیمونم هم ناراحت قول دادم براش بکشم دوباره فقط یکی از نقاشیا عکسش رو پیدا نمیکنم برای ...

بکشین بزنین به اتاقش  🥹

چرا خودش نقاشی نمیشه شما براش میکشید🤔❓️

با 🐘تر شکن باید برم❓️❓️

آره

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!