2777
2789
از طرف شوهرم داشتم با خیانت جبرانش کردم خیانتم حضوری نبود فقط ب خاطر تسلی دلم بود برای خیانتش و بی ا ...

خیلی کامنت خوبی گذاشتید❤

او جان میدهد به تن خسته من💫

منم تنها انگیزم و رشته ای که منو به این زندگی گره زده پسرمه

خواستم زنده بمانم و فکر کردن به تو🤍💫

تنها سلاحم بود‌.....

تنها کمانم.....

تنها سنگم.....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

از هردوتاش شانس نداشتم یه سری تو تاکسی راننده بهم گفت دخترگلم قابل نداره چشمام پراشک شد و کلا به هم ...

میفهممت

منم تو مهمونیا ک دخترا با پدراشون انقدر کیف میکنند بغض میکنم

خدا باهاته🙂ایشالا که حسابی بهت محبت کنن از خداشونم باشه

😂😂خواهر بنظرت بعد ۲۷ سال یهوومعجزه مییشه

بابام حتی چندین بار جلوی شوهرم منو کنف کرده😞💔

نمیشه جلوش حرف بزنی دیکتاتور

😂😂خواهر بنظرت بعد ۲۷ سال یهوومعجزه مییشهبابام حتی چندین بار جلوی شوهرم منو کنف کرده😞💔نمیشه جلوش ...

اخی نمیدونستم😔پس شرایط سختی داری

الهی😓

همیشه یادت باشه که دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه...  
البته قضیه من کمی فرق دارهمن 10 ساله بودم پدرم فوت شدالبت قبلش هم خیلی هم نازم رو نمیکشید ولی هوامو ...

من بقول تراپیستم انگار تو میدون جنگ بزرگ شدم ۸۰ درصد مواقع دلم میخواست جدا میشدند💔

گاهی داشتن و نداشتنش شبیه همه

روحشون شاد

من بقول تراپیستم انگار تو میدون جنگ بزرگ شدم ۸۰ درصد مواقع دلم میخواست جدا میشدند💔گاهی داشتن و نداش ...

تو حکم پسر منو داری که تو میدون جنگه

باباش باهاش نمیسازه 

همش در حال تخریب و...

مظلوم 

خب منم همینه یه زخم میمونه برام که یهو بعد چندوقت هرچقدرم مراقب بودم یهووزخم باز میکنه

باید روی خودت کار کنی که ببخشی و حق بدی بهشون،اونام محبت ندیدن،بلد نبودن محبت کنن،دیشب بابام‌ به کلیپ برام فوروارد کرد راجع به دختر داشتن و آخرش هم میگفت دخترم دوستت دارم و از این‌ حرفا…. اولش خواستم لایک کنم فقط اما نمیدونم چرا جواب دادم مرسی بابا منم دوستت دارم و تا الان نرفتم ببینم سین کرده یا نه در این حد مؤذبم توی ابراز احساسات به بابا و مامانم.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
تو حکم پسر منو داری که تو میدون جنگهباباش باهاش نمیسازه همش در حال تخریب و...مظلوم

چون تو اینوشرایط-بزرگ شدم و روحم یجورایی زخمیه

همیشه سعی میکنم برای پسرم محیط رو اروم نگهدارم نمیخام مثل من باشه

شوهرم مرد خوبیه با پسرم اوکیند ولی محبت کلامی نسبت به من کم داره خییلی دلش دختر میخواد بهش گفتم یبار تو لیاقت دختر نداری خیال کردی دختر مثل پسره 

دختر باید سرتاپاش رو غرق محبت کنی و دائم قربون صدقش بری کمبود نگیره

باید روی خودت کار کنی که ببخشی و حق بدی بهشون،اونام محبت ندیدن،بلد نبودن محبت کنن،دیشب بابام‌ به کلی ...

دقیقا دیروز تراپیستم همینو گفت 

پدر من توی ۸.۹ سالگی یتیم شده اونم محبت ندیده و بلد نیست متاسفانه پدرومادرم جفتشون بچه اولند و بچه های اولم سپربلا و پر اسیب 

من روز پدر و روز تولدش بهش پیام قشنگ دادم حتی جواب پیامم رو نداد نمدونی چقدر گریه کردم😞💔

دقیقا دیروز تراپیستم همینو گفت پدر من توی ۸.۹ سالگی یتیم شده اونم محبت ندیده و بلد نیست متاسفانه پدر ...

ببین دور و بر من اکثر هم‌ نسلی هامون همین داستان رو دارن با پدر و مادرشون،حقیقت اینه پای حرف اونام بشینی میگن ما از کی محبت دیدیم که بلد باشیم محبت کنیم.بهترین کار اینه ببخشی و حتی سعی کنی ابراز کنی علاقه و احساساتت رو نسبت بهشون قطعا جواب نمیگیری چون اونام مؤذب هستن تغییر رویه بدن اما خودت حالت بهتر میشه و نسل بعد ما دیگه نباید قربانی این زنجیره باشن ما باید به بچه هامون هرآنچه نداشتیم بدیم حتی اگه به خاطر کمبودهای خودمون و نشنیدن کلمات محبت آمیز گفتنش برامون آسون نباشه باید تغییر کنیم راه دیگه ای نیست.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم