2777
2789
بابات کار بسیار خوبی میکنه بعضی پدر و مادرها پیگیر نیستند دخترشون با چند تا پسر دوسته و شبها خونه کی ...

قبول دارم

اما ناخن چیزه بدی نیست خودم که نمیکارم

ولی چیزه بدی هم نیست یادمه ی همکلاسی داشتم از کلاس ۶م خراب بازی و شروع کرده بود مامان باباش با این مشکلی نداشتن اما با ناخن کاشتن مخالف بودن😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیوند ابرو و لیزر از دبستان ولی زیر ابرو رو‌ نمی‌زارم اون سن برداره کاشت و اصلاح کامل هم پونزده شونز ...

اووو من خالم طلاق گرفته بود میگفتن چرا موهاشو رنگ می‌کنه 💔🤧

بنده میرم یازدهم هنوز شبیه زن قاجاریم

پشیمون نمیشی بعده ها ...

اون موقع ها ک همش دوست داشتم پیوند ابرو هامو بردارم اصلاح کنم و بعضی ها هم   انجام میدادن  ی بار  ناظممون گف چرا همش میخایین خودتون رو شکل زنا کنید از دخترونگیتون لذت ببرید ، قشنگی دختر ب همین چیزاس 

الان میبینم واقعا درس میگه ، ن اینکه حالا ادم با کلی پشم باشه ولی اینم ک الان همه خودشون ذو با عمل و ارایش ی شکل کردن هم قشنگ نیس ، دخترا سن پایین ی ارایشایی میکنن ک واقعا قشنگه ولی برا سنشون خوشگل نیس

زوده و این سایت هم زوده برای شما

خب من تاپیک های درسی میرم و سوالی داشته باشم میپرسم چون مامانمم باردار با جست و جو های گوگل ب نتیجه نمی‌رسم گاهی اوقات

من سیبل هامو ب زور و التماس برداشت 🤧

بعضی وقتا خودت باید جسارت یکارایی رو‌داشته باشی 

مخصوصا وقتی اونکار هیچ اسیبی به خودت و کسی نمیرسونه 

الان که این چیزا اوکیه‌من نمیدونم فاز مامانا چیه نمیذارن!!!

یه سبیل چیکار میتونه بکنه!؟

من زمانی ک خیلی تابو بود یعنی ۱۵_۱۶ سال پیش خودم زدم بدون ‌اینکه اجازه بگیرم!مامانمم البته چیزی نگفت!بعدش ابروهامم تمیز کردم کلی چهره ام بهتر شد 

البته مامانم با اینکه سخت گیر بود بمن چیزی نگفت هیچوقت😅شاید چون چهره ام بهتر شد ..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

پشیمون نمیشی بعده ها ...اون موقع ها ک همش دوست داشتم پیوند ابرو هامو بردارم اصلاح کنم و بعضی ها هم ...

هر جا میرم میگن چقدر خوب تو این دوره طبیعی موندی 

از آرایش متنفرم حتی ضد آفتاب بی رنگ میزنم و نهایت ی بالم لب 

ولی از پیوند وسط ابرو هام خوشم نمیاد همه مسخره میکنن

سیبیل از ۸,۹سالگی اکه زیاده 

پیوند ابرو هم مشکلی نداره برداره مگه چیه 

کاشت هم تو مدرسه ما کلاس هفتمیای دهه نودی کاشت میزنن

ولی خدم ک ۱۷سالمه تا حالا نزدم فقط ژل زدم 

ژل زدن مشکلی نداره ضرر هم نداره

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

اصلااااا مادر خوبی نمیشی 😐

اتفاقا مادر خوبی میشم

من تو زندگیم هیچ محدودیتی نداشتم پونزده سالگی ابرو برداشتم شاید باورت نشه الان سالی یه بارم بر نمی دارم 

سنم کم بود موهامو رنگ کردم ولی فقط همون یه بار بود 

ناخونم پارسال کاشتم ولی دیگه ادامه ندادم 

ساعت یک شبم خونه میومدم کسی مشکل نداشت الان با التماس از خونه بیرونم می کنن

محدودیت نتیجه عکس میده ، آزادی همراه تربیت درست بهترین راهه کسی که یه سری چیزا رو امتحان کنه جذابیت اش رو از دست میده واسش و بزرگ تر شده دنبال درس و زندگیه

کسی که تو محدودیت باشه یهو آزادی ببینه تا تهش میره

بعضی وقتا خودت باید جسارت یکارایی رو‌داشته باشی مخصوصا وقتی اونکار هیچ اسیبی به خودت و کسی نمیرسونه ...

برا عید ب مامانم گفتم گفت ب بابات بگو ب بابام گفتم گفت تو خرابی ک میخایی این کارا رو انجام بدی

دختر ندارم ولی قطعا اگر داشتم هر وقت خودش دوست داشت .هم اون اولین باره به این دنیا میاد هم من ..پس زندگی رو سخت نمیگیرم

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

پیوند ابرو و لیزر از دبستان ولی زیر ابرو رو‌ نمی‌زارم اون سن برداره کاشت و اصلاح کامل هم پونزده شونز ...

لیزر چی منظورته ؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜