2777
2789
عنوان

یدقه بیاید سوال دارم اگه همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 66 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون .حتی اگه ببینی خودش میره دنبال این کار؟

میزنم دهنش تا معنی تعهد و تاهل یادش بیاد!!

کدوم زن جرات میکنه جلو شوهرش از عشق سابقش حرف بزنه. چرا به مردا اینقد رو میدین؟!!

اینم فکر خوبیه . ولی به من میگه بشه خودم باهش صحبت کنم خوبه ☹️ هی میگم چی بگی بهش جز حلالیت .جیزی نم ...

بشنو و باور نکن اصلا این کار یعنی خفت برا شما اینقدر رو بهش نده که همچین جسارتی بکنه بخواد صحبت عشق قدیمش پیش بکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

چه ربطی داره به ناشناس دوست شدن؟! 

باناشناسی ک نمیشه حلالیت کرفت !!

اگه واقعا در حقش بدی کرده ، نامردی کرده یا هرچی ، بهش پیام بده یا زنگ بزنه ، بگه حلال کن

حالا طرف مجرده یا متاهل؟

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
اینم فکر خوبیه . ولی به من میگه بشه خودم باهش صحبت کنم خوبه ☹️ هی میگم چی بگی بهش جز حلالیت .جیزی نم ...

بگو من زنتم اگر یکبار دیگه با این حرفت دلمو بشکنی، تا ابد حلالت نمیکنم و جوری حالتو جا میارم که دیگه هوس حلالیت طلبیدن نکنی 

میزدم تو دهنش تا دیگه ازین گوها نخوره به خانوادشم میگفتم پسر هولشونو جم کنن ادامه هم میداد مهریمو می ...

به عنوان زنش نمیگم : ولی واقعا انگار سختی کشیده سر مورد قبلی  و قسمت نشدن حیف شد .گرچند هر چی خیره باشه برا همه 

چرا ته دلشو خالی میکنی جیگرم؟

متاسفاته گاهی حقیقت خیلی تلخه

قصد بدی نداشتم ولی آخه آدم ممکنه تو زندگی در حق خیلیا کوتاهی کنه، اگر ایشون واقعا در این حد مقید و پاک هستن و حتی خونوادشون ازشون هیچ دلخوری ندارن حرفی نیست

ولی در غیر اینصورت واقعا مضحکه

اگه میخواد حلالیت بطلبه مسقیم باهم برید حلالیت بطلبید نه اینکه تورو بندازه وسط که باهاش به صورت ناشن ...

ممنونم پیش نهاد مطبوعیست☺️ اینجور که الان هست هی میگه گوشیتو بیار ببین انلاینه یا پیام نفرستاده☹️