جججگج مدیر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2380 عنوان بیاین بخدا | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 23 پست شما بودین بین دوتا آدم کدومو انتخاب می کردیناونی که چند ساله باهاشین همو میخاین خانواده هاتون میدونن قصدتون جدیه اما پسره ی بدیایی داره یا اونی ک تازه باهاش آشنا شدین نمی شناسینش شناختی ندارین اصن نمیدونین چجور آدمیهکدومو انتخاب می کردین؟ 1403/05/02 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جججگج مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2380 اینا خودش کلکسیون مشکلات که تو زندگی مشترک نمیشه تحمل کرد ب من میگه الان تنهام حوصلم سر میره وقتی ازدواج کنیم خوب میشم
زهرا*2 عضویت: 1391/09/08 تعداد پست: 3441 ولی به نظرم با یه مشاور کار بلد صحبت کن که تخصص داره و راه درست نشونت میده، ما اینجا با دو تا جمله نمیتونیم راهنماییت کنیم و ممکن نظر اشتباهمون بهت آسیب بزنه
جججگج مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2380 وای اینا بدترین بدی هاییه ک یه مرد میتونه داشته باشه من دوماه دکتربرام سونونوشته هرکاری میکنم ببرتم ... خیلی بده آدم پیر میشه با اینجور ادمایی 🙃💔آخه خب ما زنا حساسیم نیاز به توجه داریم دوست داریم طرف مقابل اهمیت بده بهمون اما خب مردا بدترین کارو می کنن بی توجهی آدمو پیر می کنن:)))
جججگج مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2380 ولی به نظرم با یه مشاور کار بلد صحبت کن که تخصص داره و راه درست نشونت میده، ما اینجا با دو تا جمله ... مرصی عزیزم بهش میگم بریم مشاوره میگه وقتی خواستیم عقد کنیم چند ساله باهم هستیم ولی تازگیا نمی تونم درکش کنم دیگه خستم کرده💔
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 10059 خیلی بده آدم پیر میشه با اینجور ادمایی 🙃💔آخه خب ما زنا حساسیم نیاز به توجه داریم دوست داریم طرف مق ... اره واقعا من ک دیگه بریدم ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 10059 غصه نخور عزیزم فقط میگذرونم توام خوب فکراتو بکن ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
جججگج مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2380 فقط میگذرونم توام خوب فکراتو بکن خیلی بخدا فکر می کنم از ی طرف دوسش دارم از ی طرف دل سرد میشم با بعضی کاراش
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 10059 خیلی بخدا فکر می کنم از ی طرف دوسش دارم از ی طرف دل سرد میشم با بعضی کاراش ایشالاه خدا بهترینارو سرراهت قرار بده گلم ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔