2789
عنوان

فشار مغز

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 28 پست
یک ماه است متوجه شدم بیمارستان بستری شدم دوبار lpشدم الان هم روزی چهار تا استازولامید مصرف می کنمفشا ...

درخاستتو قبول کردم. پیام بده لینکو بفرستم

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
یک ماه است متوجه شدم بیمارستان بستری شدم دوبار lpشدم الان هم روزی چهار تا استازولامید مصرف می کنمفشا ...

سلام میشه دکترتون رو به من معرفی کنید من فشار جمجمه دارم خودم علایمش رو دارم تو ام ار ای هم نشون داده دکترای ابله تشخیص نمیدن!!!! نمیتونن جواب ام ار ای رو حتی بخونن!! از پول ویزیت دادن خسته شدم
لطفا اگر براتون امکان پذیره حتما به من جواب بدید مرسی

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام میشه دکترتون رو به من معرفی کنید من فشار جمجمه دارم خودم علایمش رو دارم تو ام ار ای هم نشون داد ...

سلام فشار مغز تو ام ار ای مشخص نمیشه. چجوری انقدر مطمئنی شما؟ 

عزیزم شما دکتر پیدا کردین ؟ من فشار جمجمه دارم دکترا تشخیص نمیدن خسته شدم .....

اگه پشت چشمتو ببینن التهاب داشته باشه فشار مغز داری. یا با ال پی کردن متوجه میشن. ام ار ای معمولا سالمه و هیچی توش مشخص نیس واسه بیمارای فشار مغز. شما چجوری ب این نتیجه رسیدی با اطمینان ک حتما فشار مغزه شاید مشکل دیگه ای هست.

من بیمارستان شریعتی تهران میرم و تقریبا خوب شدم خداروشکر

اگه پشت چشمتو ببینن التهاب داشته باشه فشار مغز داری. یا با ال پی کردن متوجه میشن. ام ار ای معمولا سا ...

در نتیجه ام ار ای نوشته شده که پشت چشم چپ مایع اضافی هست و تورم وجود داره
خودمم از علایم خودم این حسو دارم سرمو نمیتونم خم کنم مثلا اب میخورم به سرم فشار میاد صبحا که از خواب بیدار میشم انگار سرم از داخل متورم شده اخیرا هم مشکلا تاری دید و کم نوری چشم پیدا کرد 

اگه پشت چشمتو ببینن التهاب داشته باشه فشار مغز داری. یا با ال پی کردن متوجه میشن. ام ار ای معمولا سا ...

بیمارستان شریعتی میرید دقیقا کجا مراجعه میکنید باید کجا برم به کی مراجعه کنم 

خسته شدم از پول ویزیت هر باز 700 تومن پول ویزیت میدم و بی نتیجه و بی تشخیص ... دکترا واقعا خسته م کردن 

بیمارستان شریعتی میرید دقیقا کجا مراجعه میکنید باید کجا برم به کی مراجعه کنم خسته شدم از پول ویزیت ه ...

توی اینترنت ببین میتوتی از بخش مغزو اعصاب بیمارستان نوبت بگیری چون اگه حضوری همینجوری بری بهت نوبت نمیده. من از اورژانس رفتم درمانگاهش . اگه میتونی برو اورژانس ام ار ایتو بهشون نشون نده. فقط علائمتو بگو بهشون بگو چشمم تاری دید داره 

توی اینترنت ببین میتوتی از بخش مغزو اعصاب بیمارستان نوبت بگیری چون اگه حضوری همینجوری بری بهت نوبت ن ...

فکر خوبیه متشکرم همینکارو مبکنم شما دکتر خاصی رو‌یادتون میاد ؟

سلام میشه دکترتون رو به من معرفی کنید من فشار جمجمه دارم خودم علایمش رو دارم تو ام ار ای هم نشون داد ...

من مشهدم 

برای من از التهاب چشمم فهمیدن فشار مغز دارم

اول برو متخصص شبکیه کامل چشم رو بررسی کنه اگر چشم سالم باشه احتمال فشار مغز کمه

فکر خوبیه متشکرم همینکارو مبکنم شما دکتر خاصی رو‌یادتون میاد ؟

دکتر من اسمش مهناز فلاح هستش تو بیمارستان شریعتی. چیشد رفتی شما بیمارستان؟ دوستمون درست میکن اول یه چشم پزشک هم برید ببینن اصلا پشت چشم تورم داره یا نه اگ نداشته باشه احتمال فشار مغز خیلی کمه

دکتر من اسمش مهناز فلاح هستش تو بیمارستان شریعتی. چیشد رفتی شما بیمارستان؟ دوستمون درست میکن اول یه ...

اونروز رفتم چشم پزشک چشم چپم التهاب داره پشتش دکتر یه عکس چشم نوشن انداختم تو اونم مشخصه که التهاب هست تو ام ار ای هم هست و الان ارجاع داده نوروافتامالوژیست

....مرسی از راهنمایی هاتون.

اونروز رفتم چشم پزشک چشم چپم التهاب داره پشتش دکتر یه عکس چشم نوشن انداختم تو اونم مشخصه که التهاب ه ...

قربونت عزیزم ب منم خبر بده که چیشد میتونم راهنماییت کنم راجب فشارمغز. البته انشالا ک نداشته باشی 

اونروز رفتم چشم پزشک چشم چپم التهاب داره پشتش دکتر یه عکس چشم نوشن انداختم تو اونم مشخصه که التهاب ه ...

سلام گلم خوبی چیشد دکتر رفتی

ببخش قفل کرده بودم تاپیکو بخاطر یه داستانی