2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم انشالله ک هرچی تو دلشه اتفاق بیوفته براش

برای سلامتی بچم واینکه باخوشی کنارپدرومادرش بزرگ بشه دعاکنید عزیزم 

بایدیادبگیری چطوری خودت بتونی تنهایی بلندشی...

من زهرام 😔 توروخدا دعامون کنید😔😔😔

نامزدم هم سرطان خون داره هم ام اس چهارشنبه عمل فوری عصب کمر داشت الان پاهاشو حس نمیکنه کلا نمیتونه راه بره فعلا

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

سلام

تشکر ✨️

ممنون میشم اول برای شادی و سلامتی و ظهور امام زمانمون علیه‌السلام دعا کنید 

و بعد 

لطفا برای اعضای تاپیک 

1) هر روز به یاد امام زمانم علیه‌السلام 

2) تاپیک بخشش 

3) تاپیک زیارت عاشورا و قرآن و صلوات  و این کاربران و افراد  👇🏻

ملوسکتونم  _ آنالیزا _ کاربریپاکشده _ queenمریم _ منتظرررررظهور _ نخودچی _ جان_و_جهانم _ aye11 _ 

سایه _ reyyhaan _ تبسم288_ اعتصامی _ نخود سیاه _ 

خانمحاجآقا _ حدیثه _ محسن _ یسنا _ معصومه _ عطا _ زهرا _کاربر دختر نازتونم _ کاربر دختر اردیبهشت _ کاربر زهرا _ 

و برای من و خانوادم دعای خیر کنید سپاسگزارم 🌸✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

شفای دخترم زینب لطفا و سلامتیه توراهیم 

ان شاءالله حاجت روا شی 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...