2777
2789
عنوان

کدوم به صلاحمه ازدواج یا مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 83 پست
ببین عزیزم مهمترین چیزی که هست این نیست که صرفا دنبال شوهر یا کیس مناسب گشت اول رو خودت و توانایی ها ...

من الان لیسانس حقوق ام ولی ازمون ندادم 

کاراته ام دان ۲ دارم ول کردم ...

هرچه در جستن آنی ،آنی 

البته که هنوز سنت کمه و وقت برا ازدواج داری ولی اگر در خودت می بینی و دوسداری ازدواج کنی و فکر میکنی از لحاظ عقلی و اجتماعی ب بلوغ رسیدی خب چه اشکال داره ازدواج کن یه ازدواج خوب و از خدا هم کمک بخواه یه فرد خوب و مناسب سر راهت قرار بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا اینطوری نگید اگر خدا بخواد میاد من یه آدمایی با شرایطی دیدم که حتی یک درصد هم شانس ازدواج ند ...

با یه گل بهار نمیشه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
خب باید بیشتر تو جامعه باشی تو خونه که معجزه اتفاق نمیفته برو کلاس برو سرکار این بین ممکنه پیشنهاادت ...

کپک زدم تو خونه و جالبه تا میرم بیرون بابام میگ کجا میری همش گیر میده 

یا ی بلایی سرشون میاد 

چند وقت پیش تنهایی با تور رفتم مسافرت 

۱ماه کار کردم یک ماهمو یک هفته رفتم سفر تا حالم خوب بشه از لحاط روحی برگشتم دیدم مامانم زانوش داغون تر شده باد کرده تا کجا ... نباشم گند میخوره ب زندگی و..بابام ای دکتر اینا ببره نخیر 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
با یه گل بهار نمیشه

شاید شد از کجا معلوم 

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

آفرسن خوبه که درس خونده هم هستی خودتو دست کم نگیر انشالله خوشبخت میشی

چ فایده درس خوندم ورزش کردم خیلی ام زیبا و خانواده دارم و...ولی بیکارم و مالی داغونم 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
چ فایده درس خوندم ورزش کردم خیلی ام زیبا و خانواده دارم و...ولی بیکارم و مالی داغونم

سرکار برو حتما نباید ک مرتبط با رشتت باشه

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

تو چرا انقد ناامیدی دوست هستی !!! خیلی منفی فکر نکن

واقعیت

دخترا به خودتون بیایید وابسته و آویزون بودن از همین جا شروع میشه، اگه یه پسر این شرایط رو داشت الان بلعیده شده بود چون میگفتید خرج زندگی وظیفشه شرایط نداره غلط میکنه زن بگیره. 

این تفکر همون شاهزاده اسب سفید هست 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی