2777
2789
عنوان

سلام بیاین بگین قدمون خیلی کوتاهه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 76 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا خودمون به جهنم بخاطر دخترم میگم قدش کوتاه نمونه خدایا

نهه عزیزم یه فرمول هست توی گوگل بزن جمع می‌کنی قد خودتو ، شوهرتو و بچتونو نمیذونم تقسیم بر چی میشه 

این میشه قد نهایی دخترتون 

قدش خیلی خیلی کوتاه بشه به 156 میرسه مطمئنم

مهم اینه به هم میایین دیگه کوتاه باشی یانباشی مهم نیس که

بخاطر دخترم میگم کاش قد بلند باشه

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
چند سالگی انجام دادین؟ قبل حجامت قدتون چند بود🌸

عزیزم من الان ۴۸ سالمه پدر خدابیامرزم از ده سالگی سالی ۴ بار منو حجامت میکرد تا ۱۶ قدم وحشتناک رشد کرد پدر من خودش حجام بود یعنی کسب روزیش از حجامت بود واقعا تاثیراتش بی نهایته هزارتا اثر داره یکیش قد هستش یکیش اصلاح خلق و خوی هستش که دخترتو به شدت صالح میکنه بقول پیامبر حجامت برای کودکان مثل هرس برای درختان میومنه🥰

دخترتو از ۲ سالگی سالی یکبار حجامت کن قدش بالای ۱۷۰ میشه...حجامت میان دوکتف شما سنتون بالا رفته وگر ...

عه نشنیده بودم تا حالا شما چند سالگی حجامت کردین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا فکر میکنید قد کوتاهی باعث سرافکندگی میشه ؟ رفیق من ۱۶۰ سانته کلا یه شهر ازش خستن از بس شیطونه اع ...

اره والا اصلا بخاطر قدم اعتماد بنفس ندارم شوهرمم مستقیم بهم نگفته ولی میفهمم زن قد بلند دوس داره😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من الان ۴۸ سالمه پدر خدابیامرزم از ده سالگی سالی ۴ بار منو حجامت میکرد تا ۱۶ قدم وحشتناک رشد ک ...

ببخشید عزیزم دختر دوستم نمیدونم دقیقا چند سالشه ولی نوجوان هست

یه چهارسالی هست که پریود شده

به نظرتون اگر ببرنش حجامت میتونه رشد کنه ؟

دوستم بنده خدا همش نگرانه

کاربری دست دو نفره :)
اره والا اصلا بخاطر قدم اعتماد بنفس ندارم شوهرمم مستقیم بهم نگفته ولی میفهمم زن قد بلند دوس داره😔

روی اعتماد به نفس خودتون کار کنید

قد اگه مهم بود این همه زندگی های خوب که زن شوهر مدل بودن به طلاق کشیده نمیشدن پس ضامن خوشبختی نیست

امیدوارم اقاتون هم شما رو بیشتر دوسته باشه