2777
2789
عنوان

آی یو ای

84 بازدید | 16 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر  

من یه سوالی داشتم درمورد آی یو ای راستش من 2خرداد ای یو آی کردم که ناموفق بود و 18خرداد پریود شدم 

بعد باید 25تیر پریود میشدم که نشدم دلیلش چی میتونه باشه داروهای قبل آی یو آی یا چی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بی بی چک زدم ای کاش اونجوری بود

🥺 انتظار واقعا سخته من پنج سال بود منتظر بودم دوماه پیش رفتم برای آی وی اف اقدام کنم تو مراحل اولیه تو سونو فهمیدم باردارم و الان ده هفتمه ایشالا بزودی همچنین سوپرایزی نصیبت شه

تاثیر داروهاس گلم نگران نباش.منم بعد ای یو ای که منفی شد پریودیم بهم ریخت یکم ولی باز بعدش اوکی میشه نگدان نباش

از ته دلن دعا میکنم به حق علی اصغر امام حسین تا محرم سال بعد بچه دار بشی

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

🥺 انتظار واقعا سخته من پنج سال بود منتظر بودم دوماه پیش رفتم برای آی وی اف اقدام کنم تو مراحل اولیه ...

مبارکت باشه ان شالله منتظرم پریود شم برم برا ای یو ای دوباره ولی نشدم میگم نکنه داروهای هورمونیش باعث شده عقب بندازم

🥹مرسی گلم آره شک منم به همین بود

دلت رو بسپار به خدا..

باور کن این حرف رو از دل بی درد نمیگم

منم کلی درد کشیدم و درکت میکنم

ولی باور کن بی خیالی بهترین داروعه برای بعضی ها

دلت رو بسپار به خدا..باور کن این حرف رو از دل بی درد نمیگممنم کلی درد کشیدم و درکت میکنمولی باور کن ...

من یکم زیادی حساس شدم میگم نکنه با اون داروها به خودم آسیب زدم

من یکم زیادی حساس شدم میگم نکنه با اون داروها به خودم آسیب زدم

نه بابا چه اسیبی..از این فکرا نکن

من خودمم بعد جواب منفیم دنیا رو سرم خراب شد ولی مجبور به ادامه بود.و هی تلاش کردم و نمیشد اخر گفتم خدااایا نمیخواد بدی باشه منم اصرار نمیکنم هر وقت که دادی شکر اگرم ندادی صبرش لهم بده

که خدا نا امیدم نکرد و بعد ۴ سال نازایی و ۲ تا سقط و ای یو ای منفی وهزار تا درمان دیگه

در اوج ناباوری.پریودم عقب زد و باردار بودم

الانم داره جی جی میخوره بغلم و منم قابل باشم بدات دعا میکنم تا سال دیکه نصیب شما بشه این لحظه

نه بی بی چک زدم ای کاش اونجوری بود

عزیزم بی بی چک خطا داره چه خلنمهایی که ۳ ماهه یا بیشتر بودن بخاطر خطای بی بی چک نمیدونستن که باردار هستند 

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول