2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 66 پست
ولی معلومه با این یکی خوب نیستی😂

من از خانواده ی خودم خیلی دورم. بعد چند ماه یه بار میرم . اولا خالش دوسش داره دیگه روزای آخر همدیگه رو میزنن.....❤️‍🩹🥲

و اما عزیزمن،رخصت دیدار نمیدهی؟ (شعروشاعری که بلد نیستم.اما دلتنگ کربلا بودن را.....خوب استادم)

تک فرزنده؟

تا ب الان بود ولی الان ن کلا خواهرم اصلاااااا تربیتش نکرده وقت نذاشته برا تربیت کردن چون ب قول خودمون هرگردی هس از صبح الطلوع بچشو میندازه دنبال خودش تا ساعت ۲ حتی گاهی ۴ صبح خونه های اینو اون ول میگرده خیلی سرخوش و خجستس🤕🫤🥴🥴🥴

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نیمه اول ۹۸ که امسال باید بره پیش اصلیآره من ثبت نام کردم

آره امسال هم میشد بره. ولی من خودم نخواستم بره. کلاس ورزشی  یا کلاسای دیگه چی میبری؟ من میگم ژیمناسیک ببرمش،باباش میگه نه کوچیکه😐🤕

و اما عزیزمن،رخصت دیدار نمیدهی؟ (شعروشاعری که بلد نیستم.اما دلتنگ کربلا بودن را.....خوب استادم)

نیمه اول ۹۸ که امسال باید بره پیش اصلیآره من ثبت نام کردم

بعد سنجش هم بردیش؟ چه سوالایی میپرسن؟

من از خانواده ی خودم خیلی دورم. بعد چند ماه یه بار میرم . اولا خالش دوسش داره دیگه روزای آخر همدیگه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اخه ما تا بچه کوچیک بود کاریش نداشتیم کارا و هزینه های هنگفتی هم ک بابت خرابکاریاش میکرد بازم حرفی نمیزدیم بهش محبتم میکردیم اما دگ الان ۱۲ و رد کرده خب🤕🥴🤦‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

آره امسال هم میشد بره. ولی من خودم نخواستم بره. کلاس ورزشی یا کلاسای دیگه چی میبری؟ من میگم ژیمناسی ...

به نظرم کار خوبی کردی ، خودمم پسرم اسفند ۹۷ نیمه دومه ، اینجوری خیلی بهتره نسبت به همکلاسی‌اش هم قد بلندتره هم باهوش تر

چون از نظر سنی چند ماهی بزرگتره

والا من یه مدت ژیمناستیک فرستادم ولی از بس گرم بود و عرق میکرد دلم سوخت براش نفرستادن دیگه

الان کلاس سفال و پرورش خلاقیت می‌فرستم بهتره 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اخه ما تا بچه کوچیک بود کاریش نداشتیم کارا و هزینه های هنگفتی هم ک بابت خرابکاریاش میکرد ...

بله درست میگین.هرچیزی حدی داره دیگه..انشاالله که عاقل بشه