2777
2789
اتو پرس چرا پشیمونی اخه میگن جاگیره و خوب نیست

برای اینکه از اتو کردن بدم میاد 

خیلی راحته عوضش

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهههههه بدددد😭😭😭😭اخه زندگی و دنیا بعد ازدواج تموم میشه و ادم دیگ نمیتونه بخرههه

نه تموم نمیشه دنیا. ولی دوست داشتم خودم بخرم 

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹
نه تموم نمیشه دنیا. ولی دوست داشتم خودم بخرم

خودت یا پدرت؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
خودت یا پدرت؟

خودم

خودم

خوب الان بخر

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

من شاغلم. بچه هم دارم. با ماشین ظرفشویی. لباسشویی.. غذاساز درس و حسابی فیلیپس. جارو شارژی. طی بخار!! 

سوت ثانیه سالاد و کوکو درست می کنم. غیر از چند تا قابلمه و ماهی تابه ظرف خاصی در هفته نمی شورم. (البته توی ماشین چیدن و درآوردن خودش کلی کاره)
دو هفته یه بار با جارو برقی معمولی جارو می زنم. بیشتر وقت های دیگه فقط زمین رو کامل جمع و جور می کنم و با جارو شارژی جارو می زنم.
دو هفته یه بار یه نفرم میاد برای تمیز کاری.
من روزی ماکزیمم یک ساعت کار خونه می کنم. بقیه اش مشغول کار وبازی با بچه و تفریحم. خیلی عالیه.
می تونم پیشرفت کنم و توی اجتماع باشم. می تونم برای بچه ام واقعا حضور داشته باشم.

اما خانومی که بچه نداره. دانشجو نیست. شاغل نیست. بیاد کلی اول زندگی خرج این وسایل بکنه به نظر من درست نیست. به خصوص که خرج می افته روی دوش خانواده های زحمت کش که برای هر یک میلیون تومان این پول کلی پس انداز کردند. واقعا روا نیست. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

خوب الان بخر

دوسال پیش ارزون تر بود...

اتو بخار ایستاده ها بهتره وسایلی بگیر که در زمان صرفه جویی کنی مثلا ظرفشویی خوبه و جارو رباتیک وسایل ...

دقیقا منم ظرفشویی خریدم راحتم دیگه