2777
2789
عنوان

توده زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 26 پست
لیزر بعد یه مدت غده یا کیست ایجاد میکنه

حرفتون از نظر علمی درست نیست ، من تو خانواده م سالهاست همه لیزر کردن چیزیشون نشده . لیزر اشعه ش خیلی ضعیفه حتی از پوست رد نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفتون از نظر علمی درست نیست ، من تو خانواده م سالهاست همه لیزر کردن چیزیشون نشده . لیزر اشعه ش خیلی ...

اها شما از نظر علمی چرا پوستتون غده دراورده؟

ببخشید اومدم تاپیکتون بیخیال 

حرفتون از نظر علمی درست نیست ، من تو خانواده م سالهاست همه لیزر کردن چیزیشون نشده . لیزر اشعه ش خیلی ...

عزیزم امکان داره بخاطر استفاده از زینک اکساید باشه

شده آیاکه غمی ریشه به جانت بزند؟
اها شما از نظر علمی چرا پوستتون غده دراورده؟ببخشید اومدم تاپیکتون بیخیال

قطعا امثال شما در حدی نیستین که تشخیص پزشکی بدین. پزشک میتونه تشخیص بده . شما برو همون دکترهای روغن بنفشه ای 

قطعا امثال شما در حدی نیستین که تشخیص پزشکی بدین. پزشک میتونه تشخیص بده . شما برو همون دکترهای روغن ...

درست صحبت کن اولن 

دومن یادم نمیاد باهاتون اینجوری صحبت کرده باشم 

سومن شما دختر ترامپ نیستی ک بری پزکای کالیفرنیا داری ایران زندگی میکنی 

زینک اکساید استفاده نمیکنم . من سالها پیش لیزر کردم الان فقط سالی یه بار برای یاداوری میرم

چیزخاصی نباید باشه فقط حتما پیش متخصص چک کن

شده آیاکه غمی ریشه به جانت بزند؟
درست صحبت کن اولن دومن یادم نمیاد باهاتون اینجوری صحبت کرده باشم سومن شما دختر ترامپ نیستی ک بری پزک ...

در حد خودتون صحبت کردم. پزشکهای ایران هم پزشکای به روزین ، بهتر از پزشکای کالیفرنیا نباشن بدتر هم نیستن ‌ محض اطلاعتون من مدتی اروپا زندگی کردم.

در حد خودتون صحبت کردم. پزشکهای ایران هم پزشکای به روزین ، بهتر از پزشکای کالیفرنیا نباشن بدتر هم نی ...

باش تو خوبی اصلا در حدی نمیبینم که بخام باهات بحث کنم خانوم نسبتا محترم 

رو چه حسابی نمیدونم چرا دارین خارج رفتنتونو ب رخ میکشین چون منم خارج نرفته نیستم 

خیلی سال پیش اپیلاسیون میکردم چند سال پیش هم لیزر کردم

از هموناست

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

ببین غدد لنفاوی زیر بغل خیلی حساسه. اپیلاسیون تحریک میکنه غده ها رو. لیزر رو نمیدونم درست چون طول موجش اونقدری نیست که به لنف برسه.

در هرصورت سونو برو خیالت راحت شه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»