2777
2789
عنوان

شکاک هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست

بشین با همسرت حرف بزن بگو تازگیا اینجوری شدم هی شک میکنم ولی دوست ندارم شک کنم میشه کمک کنی از این دوران بگذرم

خیلی مورد هارو دیدم که با همکاری و گفتن مشکل بهتر حل میشد و با نگفتن بدتر شده اگه نمی‌خوای به شوهرت هم بگی یه سر برو پیش مشاور حالا حضوری هم نشد آنلاین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من هم همینطور هستم بخاطر این هست که خیلی تنها هستم و اکثر اوقات همسرم سرکاره .

به هر طریقی که برات مقدوره خودت رو سرگرم کن و یک هدف برای خودت تعیین کن و خودت رو سرگرم و غرق اون هدف کن که فکر و خیال بد اذیتت نکنه و باعث سرد شدن ارتباطتون نشه 

عزیزم بهتدین کار اینه که برین پیش روانشناس

یا از روانشناس سایت استفاده کنید

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

حس میکنم دارم دیونه میشم

علتش چیه عزیزم

پارانوئید هستین؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خودش درجریان هست ک شکاک شدم، و هربار باحرفاش ارومم میکنه، ولی چندساعت بعد قاطی میکنم. اینقدرم مشاوره انلاین شرکت میکنم، هرچ پول میاد دستم بجاک خرج خودم کنم خرج مشاوره میکنم از شهرهای مختلف ولی همش واسه نصف روزه، باز سیستمم بهم میریزه

مشاوره رو عوض کردم، هربار ک شکاک میشم صلوات میفرستم، حس میکنم ازبس شوهرم خوبه شیطون میخاد این فرشته رو ازم دور کنه، واس همین شیطون توگوشم میخونه، وگرنه من هنوز کوچکترین خطا ندیدم ازش