2777
2789
عنوان

کسایی که سریال فرار از زندانو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 28 پست

من زبان اصلیشو دیدم واقعا جالبه

چیز خاصی نداره

عشق یعنی صدساله دیگه م بهش حسی که داری توی دلت جوونه                                                       عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه

والا من دیدم صحنه های خراب نداره  یامن یادم نمونده ولی بهت پیشنهاد میکنم ببینی عالی یکی از فیلم های مورد علاقه منه 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زبان اصلیشو دیدم واقعا جالبه چیز خاصی نداره

نه خیلیم خوبه عالی 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
نه خیلیم خوبه عالی 

منظورم این بود صحنه خاصی نداره  

وگرنه فیلمش عالی بود 

عشق یعنی صدساله دیگه م بهش حسی که داری توی دلت جوونه                                                       عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
منظورم این بود صحنه خاصی نداره     وگرنه فیلمش عالی بود

اها از اون لحاظ     

فقط خیلی اعصاب خورد کنه من از استرس کهیر میزدم    

تو اینم دیدی😆 به کاهدون زدی نه😅

راستی تو خجالت نمیکشی به بزرگترت سلام نمیکنی؟ 

چنروز کسی نبوده واژه ی کتکو واست معنی کنه نه؟

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊
تو اینم دیدی😆 به کاهدون زدی نه😅 راستی تو خجالت نمیکشی به بزرگترت سلام نمیکنی؟  چنروز کسی نب ...

سلام   

سلام خدافظ تو کارم نیس مگه من جوانمردم ایشششششششش  

عاره دیدمش چرا به کاهدون؟  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
تورو میبینم یاد زن داداشم میفتم دلم میخاد اذیتت کنم😆 همسن تو هستش

زبون خارشوهر  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
ایششششش دلم اشوب شد این چیه اخه گذاشتی

حال من دست خودم نیست دیگه اروم نمی گیرم  

محبوبه من دوست میداشتم یه چارشنبه افتخاری واست خبر بنویسم   

فقط از هیچ جا خبر ندارم  

خیلیم عالی همین هفته خوبه؟

اوهوم  

فقط لینک ومینک بلد نیستم بزارم خبرارو از کجا باید بگیرم؟