2821
2789
عنوان

غارنشین

240 بازدید | 32 پست

بهترین کلمه ای که تونستم واسه وصف شرایطم بگم😂 

من از کرونا به بعد که به خودم اومدم دیدم چقدرر خونه نشین شدم هیچجا نمیرم هیچکاریم نمیکنم چقدر شکسته شدم سر این موضوع 

از صب توی خونم میخورم تا شب بخوابم و این لوپ دایره وار داره میچرخه 

چقدر حسرت دوستاننو میخورم.... که هروز بیرونن و دارن حال میکنن من نه دوستی دارم نه پولی 

نه یه خانواده درست حسابی:)

هروقت هرجا رفتم با مامان بابام بوده اونم خیلی کوتاه درحد یه نون وایی رفتن و یه دور کوچیک خوردن با ماشین 

اه چقدر قلبم درد میگیره وقتی دارم اینو مینویسم ....

واقعا دلم نمیخواد ایتجوری باشم حتی اگر دوستی ندارم بزنم بیرون برم پارک تنهایی بشینم اصلا ولی برم بیرون دور از این خونه و چرخه افسرده کننده 

الان شدم مثل یه بچه که هیچی نمیدونه.....

من حتی ماشین هم ندارم....

واقلا چجوری بقیه میرن بیرون و از این به اونور!؟

من حتی پول اسنپ رو هم ندارم میشه بهم بگید چیکار کنم کجا ها برم که بتونم روابط بیرون خونه رو قوی کنم :)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم مثل توام گلم متاسفانه از کرونا ب بعد زندگی برا خیلیا متوقف شده

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
اره منم همینطور شدم خیلیای دیگه هم همینطور . یعنی کرونا؟

قبل کرونا من مدرسه میرفتم کم و بیشتر با بقیه در رابطه بودم بعد کرونا چون خیلیی وسواس و ترس داشتم با هیچیییی در رابطه نبودم دیگه .....

همینجوری موند واسم :)