2777
2789
عنوان

تب دنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 9402 بازدید | 21 پست
انشاالله خوب بشید گلمیه دکتر برید منم اول اونجور بودم الان افتضاحه حالم از درد حتی دراز نمیتونم بکشم

ممنون عزیزم، تنهام، همسرم ماموریته و خودمم تنها اصلا توان دکتر رفتن ندارم‌ . به شوهرمم نگفتم مریض شدم دلواپسش نکردم 😞 فعلا که با خودرمانی طی میکنم تا فردا شوهرم بیاد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ممنون عزیزم، تنهام، همسرم ماموریته و خودمم تنها اصلا توان دکتر رفتن ندارم‌ . به شوهرمم نگفتم مریض شد ...

لهی دورت بگردم عزیزم نزدبک بودی میومدم میبردمت دکتر

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟! ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لهی دورت بگردم عزیزم نزدبک بودی میومدم میبردمت دکتر

فدای تو مهربون جان، همینکه انقدر محبت داری یه دنیا می ارزه ،الهی هیچوقت بیماری و درد به وجود خودت و عزیزانت نیاد 😘😘♥️🌷

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
فدای تو مهربون جان، همینکه انقدر محبت داری یه دنیا می ارزه ،الهی هیچوقت بیماری و درد به وجود خودت و ...

قربونت برم عزیزدلم برات سلامتی ارزو میکنم😘

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟! ️
سلام عزیزم ببخشید شما این مشکلو داشتید؟ خوب شدید؟چیکار کردید

سلام جانم، بله خوب شدم، نمبدونم کرونا بود یا سرماخوردگی، حس بویایی ام از دست رفت، با بدن درد بسیار شدید، با سرفه و خس خس سینه، دکتر نرفتم، دمنوش بابونه و آویشن مصرف کردم خیلی تاثیر داشت تو خوب شدنم ، غذا هم سوپ خیلی کمکم کرد اصلا از گلو درد چیزی نمیتونسنم بخورم