انشاالله خوب بشید گلمیه دکتر برید منم اول اونجور بودم الان افتضاحه حالم از درد حتی دراز نمیتونم بکشم
ممنون عزیزم، تنهام، همسرم ماموریته و خودمم تنها اصلا توان دکتر رفتن ندارم . به شوهرمم نگفتم مریض شدم دلواپسش نکردم 😞 فعلا که با خودرمانی طی میکنم تا فردا شوهرم بیاد
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم ببخشید شما این مشکلو داشتید؟ خوب شدید؟چیکار کردید
سلام جانم، بله خوب شدم، نمبدونم کرونا بود یا سرماخوردگی، حس بویایی ام از دست رفت، با بدن درد بسیار شدید، با سرفه و خس خس سینه، دکتر نرفتم، دمنوش بابونه و آویشن مصرف کردم خیلی تاثیر داشت تو خوب شدنم ، غذا هم سوپ خیلی کمکم کرد اصلا از گلو درد چیزی نمیتونسنم بخورم
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃