2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میش بگی منظورت از تعرض چیه واقعا من گیج شدم

تجاوز و تعرض با هم فرق داره مثلان همین یک ماه پیش تو خیابون راه میرفتم یه پسر ۱۸ ساله از پشت لمسم کرد خب این میشه تعرض و منم معمولان سکوت میکنم چون واقعا نمیشه همرو درست کرد پسر من ۳۰ سالشه واقعا متاسف شدم برا یه زن ۴۸ ساله نسل جدید احترام قائل نیست باز حداقل جوون بودم خوشگل بودم عیب نداشت ولی واقعا کسی که با تیپی که من میزنم شهوتی شه خیلی وعضش خرابه

تجاوز و تعرض با هم فرق داره مثلان همین یک ماه پیش تو خیابون راه میرفتم یه پسر ۱۸ ساله از پشت لمسم کر ...

اها ممنون از توضیحاتتون خب ارع دیگ تربیت غلط خانوادگی و عقده و این همه سایتهای مستهجن و فضای مجازی کنترل نشدع نتیجش میشه این دیگ البته بیشعور بودن طرفم هستش 

توف میکردی تو دهنش

اونموقع انقد حالم بد شد یجورایی ترسیده بودم اخه خیابون خلوت بود ساعت ۲ بعدظهر از مدرسه برمیگشتم🥲🥲🥲🥲

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

اخی عزیزم مهم نیست گناهش گردن خودش

دلداری بود؟😐 

روان دختره نابود شده

گناهش گردن خودش؟

حداقل یه فحش بده دلمون خنک بشه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

وای خدا لعنتش کنه بعضی پیرمردا از پسرای جوون هول تر شدنمن داشتم تو کوچمون میرفتم سمت خونه پیرمرده تو ...

😐😂😂

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙