2821
2789
بیست چهار ساعته ی عده هستن تخریبم میکنن همیشه هم حق ب جانبن اینجور ک میکی مشخصه دکتره خوشش نمیاد 😔

تو میگی خوشگلی ولی ناامیدی پس اعتماد به نفس نداری سعی کن داشته باشی همه چی حله

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=347051102]کلا ناامید شدم رف اینجور ک میگی معلومه خوشش نمیاد دکتر[/QUOTتو برا خودت داری زندگی ...

بیخال دلم‌شکست من ی ادمی ب اسم مادر دارم‌که بیست چهار ساعت در حال تخریب همیشه هم طلبکاره کافیه ی چ‌ بگی داد میزنه بی احترامی میکنه بدم وقتی تو دلم خالی شد بگم چه بازم پبشب یکی امید داد حداقل بیخال

[QUOTE=347051102]کلا ناامید شدم رف اینجور ک میگی معلومه خوشش نمیاد دکتر[/QUOTتو برا خودت داری زندگی ...

بعدم امید چی درس نخوندم کار برامن انگار نی برا مردم زندگی نمیکنم ولی اینجور ک‌گفتی کلا داغون شدم 

سخته امید نداشته باشی ولی قوی باش به خاطر خودت میگم

دیروز جوری داشت حالم بد میشد که نزدیک بود گریم بیاد  بازم دوم اوردم خودم مقصرم رو دادم ب همه که اجازه هر برخوردی را دادن ب خودشون الان بغضم گرفته ولی مجبورم همون دو بارم امید وار ترین بودم ک حت دکتر ب دستیار گف خیلی خوب همکاری کرد خودش فهمید قوی بودنما ولی اره اونجچری نمیشه شاید خودم بزرکش کردم دکترو 

صبر داشته باش بسپارش به خدا شاید واقعا قسمتت همینه

نمیدونم  حکمتس خدا واقعا حیرت اوره ولی مرگا با چشمام دیدم دیروز خیلی سخت بود ببخشید ناراحت شدی. ولی روش عوض باید کنم نمیشه من خودمم تعجب کردم اصلا ک چطورفتم این اشنا دراومد هرکس اومد قسمت نشد شاید همین باشه