2821
2789
عنوان

اختلاف

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 21 پست
بزرگترین اشتباه منم همین اشتباه کردم الان زندگیم جهنمه آدم سی ساله کلا تو یه دنیای دیگست بی احساس سر ...

آره اختلاف نسل پیش میاد 

دوتا آدم با دو دیدگاه متفاوت مسلما نمیتونن همدیگه رو درک کنن

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

خواهرا نظرتون خیلی برام مهمه ولی به اینم فک کنید دختره و پسره با هم میرفتن سر کار پول جمع کردن خونه خریدن ماشین خریدن با بدبختی برای پسره کار جور کردن حالا ک همچی مهیاست و دختره بدجور پسره رو میخاد حتی اگ به قیمت فرار کردن یا خودکشی دختر باشه چی میدید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینطور سوالا از مشاورع بپرسید بستگی ب سن عقلانی دو طرف داره-ی دختر ۱۷ساله هنوز عروسک بازی میکنه ولی ی دختر ۱۷ساله دگ شاید مث ی زن بالغ ۳۰ساله رفتار کنه-

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....
خواهرا نظرتون خیلی برام مهمه ولی به اینم فک کنید دختره و پسره با هم میرفتن سر کار پول جمع کردن خونه ...

اول که دوستی با این اختلاف سن اشتباه بوده ولی حالا که شده بازم جلو ضررو از هرجا بگیری منفعته 

بهت از اینه بری سر زندگیت بعد جدا بشی 

نمیگم همه اینطوری میشن شاید شانس باهات یار بود طرف راه اومد و زندگیت خوب بود ولی یک در هزار اینطوری میشه 

اینطور سوالا از مشاورع بپرسید بستگی ب سن عقلانی دو طرف داره-ی دختر ۱۷ساله هنوز عروسک بازی میکنه ولی ...

مشاور برای کسیه که حرف شنوی داشته باشه وقتی ایشون میگن طرف حتی به فرار و خودکشی فکر کرده پس یعنی باید بره تا سرش به سنگ بخوره برگرده مشاور صدم بگه بهش فایده نداره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز