مثلا میشه یه دختر ۱۷ ساله با یه مرد ۳۰ ساله ازدواج کنه
تا قبل خاستگاری هم چهار سال با هم در ارتباط بودن با هم کار کردن پسره خونه ماشین بگیره سرکار درست بره بیاد حالا ک جور شده همچی اگ شما بودید دخترتون رو میدادید؟
خواهرا نظرتون خیلی برام مهمه ولی به اینم فک کنید دختره و پسره با هم میرفتن سر کار پول جمع کردن خونه خریدن ماشین خریدن با بدبختی برای پسره کار جور کردن حالا ک همچی مهیاست و دختره بدجور پسره رو میخاد حتی اگ به قیمت فرار کردن یا خودکشی دختر باشه چی میدید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اینطور سوالا از مشاورع بپرسید بستگی ب سن عقلانی دو طرف داره-ی دختر ۱۷ساله هنوز عروسک بازی میکنه ولی ی دختر ۱۷ساله دگ شاید مث ی زن بالغ ۳۰ساله رفتار کنه-
اینطور سوالا از مشاورع بپرسید بستگی ب سن عقلانی دو طرف داره-ی دختر ۱۷ساله هنوز عروسک بازی میکنه ولی ...
مشاور برای کسیه که حرف شنوی داشته باشه وقتی ایشون میگن طرف حتی به فرار و خودکشی فکر کرده پس یعنی باید بره تا سرش به سنگ بخوره برگرده مشاور صدم بگه بهش فایده نداره