2777
2789
عنوان

دوستم مشروب خورده سیگارم کشیده 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 23 پست
متأسفانه الان عادی شده این چیزا تازه افتخار هم می‌دونن هرکس یه سینی مزه با دوتا انگشت✌️و یه چندتا پی ...

همش جو فضای مجازی....والله جنگ نرم خیلی خطرناک تر از جنگ سخته

اینا قراره مادرای اینده بشن.....قراره چندین نسل ازشون ادامه داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا نمیتونم درک کنم کسی که دلش نخاد سمت این چیزا نمیره من دوستام هرکاری کردن قلیون بکشم نکشی ...

کسی که زمینه شو داشته باشه به این راه کشیده میشه

ولی خداروشکر این دوستم زمینه اینکه برگرده هم خیلی داره

کلا بااین دوست های پسر به چخ رفت ی مشت پسر لاشی....

و چقدر چیپ هستن این آدما

خیییییلیییی بابا هر چیزی استوری کردن ندارن که 😖

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
زندگی خودشه اصن آتیش بزنهتو نرو سمت این گندکاریا

عزیزم تو این دوره زمونه اینطوریه که اگر ب کسی کمک کنی میشی فضول

این نسل قراره مادرای اینده کشور بشن....به خدا ک به همه ربط داره

همه ما تو ی کشتی هستیم 

عزیزم زندگی هرکسی به خود ش مربوطه

تو این دوره زمونه اینطوریه که اگر ب کسی کمک کنی میشی فضول

این نسل قراره مادرای اینده کشور بشن....به خدا ک به همه ربط داره

همه ما تو ی کشتی هستیم 

الان بتونی رو کاراش تاثییر بزاری چند وقت دیگه اصلا نمیشناست که بخوای رو مادرای آینده تاثییر گذار باش ...

عیب نداره حداقل عذاب وجدانی ندارم

این دختر خیلی زمینه برگشت شو داره الانم ی خواستگار سپاهی اومده براش خیلی دوستش داره شاید خدا دوستش داشته ک اینو سر راهش قرار داده این سپاهی م ک اومده بیشتر برای خانواده دوستم پا جلو گذاشتن

الان دوستم داره چادری میشه نمازاشم شروع کرده