2777
2789
عنوان

کیا اینجا بوی خوبی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 78 پست

ناخنامو همیشه سوهان میکشم متب میکنم زیرشو تمیز میکنم

پوستمو خیچ مراقبتی ندارم بجز ضدآفتاب و شاید سالی یبار ماسک ورقیه ای🤣ولی خدادای صافه

موهای زائدمم اسپری موبر یا کرم موبر میزنم و گاهی ژیلت

برای بو هم ی مام خوب گرفتم بعد حمام اونو میزنم ی عطر خنکم با خط بوی فراوان هم میزنم 

روزی یبار صدرصد حموم میرم گاهی دوبار هم شده رفتم ودر کل زیاد عرق نمیکنم و زیاد عرقم بو نمیده مثلا تواین هوا ۳روز یبارم برم هیچ بویی برنمیدارم ولی مراعات میکنم

براموهامم شامپوی ارزون میزنم ولی فقط اون میافته بهشون بلند بود تا روی باسنم براتنوع کوتاه کردم گوجه ای ید خرگوشی میبندم با تیشرت شلوار 

تینت لب و بالم لب و اینام میزنم توخونه

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکل انسان بوی خوب نمیده مگرازعطر اسپری زیربغل کرم مرتوب کننده استفاده کنه

مردا بخاطر تستسترون بالا و بوی تند عرق بدبو میشه بدنشون

ولی خانما تا مشکل نظافت یا هورمون نداشته باشن و هروز دوش بگیرن بوی تند و بدی نمیدن

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

روزی یک بار حتما برو حموم (البته فقط تابستونا)

موهای زیر بغلتو هفته ای ی بار بگیر  و هر روز پماد زینک اکساید بزن 

بادی اسپلش اصل بخر و بعد از حمام اسپری کن روی بدنت 

لباساتو هر دو روز یک بار بشور و اتو بکش و ادکلن بزن (میتونی توی اب پاش اتو هم  ی مقدار ادکلن بریزی)

ناخناتو سوهان بکش و مرتب و یکدست کن ی لایه برق ناخن هم بزن روش

ابرسان سینره بخر برای پوست صورتت هم جوشاتو از بین میبره و هم پوستتو شفاف و اینه ای میکنه 

هفته ای یک بار پودر موبر رو با اب جوش قاطی کن بکش روی پوستت چن ماهی که بزنی موهارو کم پشت میکنه 

کرم پرودرما هم برای خشکی بدن بخر 

من همه ی این روتینارو رعایت میکنم🍃

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله

ناخن خودم طبیعی بلنده ..هر روز حمام میرم لباسامو هر روز میشورم ...اسپری خوشبو کننده مصرف میکنم ..روزی سه بار مسواک و نخ دندان .و هرشب اب نمک قر قر میکنم ...لباسای کهنه هم نگه نمیدارم چون بعد یه مدت بو بد میگیره مخصوصا تابسونا ..لباس زیرمم هرماه میندازم

ناخنامو مرتب میکنم سوهان میکشم

دندونامو هر چند وقت چک میکنم پوسیدگی سطحی هم داشته باشه درستش میکنم

لباس و مانتوهامو بعد از هر بار استفاده میشورم. بوی مایع لباسشویی اُمو و تست و نرم کننده لباس سافتلن رو دوست دارم. 

بادی اسپلش و عطر بعد از حموم استفاده میکنم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "