2777
2789
چ چیزا😂نمیترسید خودتون؟من ازین ب بعد ب جای دیدن فیلم ترسناک پامیشم میام نی نی سایت

میشه بگی ازدواج داداشم با این خواستگاری ک رفته اوکی میشه؟

زندگی خوبی در آینده دارن؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میدیدیش ترسناک نبود چکار میکنه مثلا خواسته هاتو براورده میکنه

یادم نیس بچه بودم

ولی حدودا ۱۰ سالگیم یه موکل دیگه داشتم که البته ماجرای اینکه چجوری سمت یه بچه ۱۰ ساله اومده بود طولانیه

و خب اون خیلی ترسناک بود ولی سه سال باهاش زندگی کردم و بهش عادت کردم:)

الان اونم رقع شده

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
میشه بگی ازدواج داداشم با این خواستگاری ک رفته اوکی میشه؟زندگی خوبی در آینده دارن؟؟

عدد بگو از ۱ تا ۵۰

برادرتون کمرو و خجالتین؟

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
عدد بگو از ۱ تا ۵۰برادرتون کمرو و خجالتین؟

عدد۴۵ 

تقریبا اره ولی الان بهتر شده نسبت ب قبل 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

ی تک نیت چیزی میشع براش بنداز

اصلا دخترع دوسش داره

و اینکه زندگیش چطور میشع

عزیزم بخداازدیروز جواب منوندادی تودلم موندازت پرسیده بودم کی ازدواج میکنم وشغل همسرایندم چیه لایک کردی باردوم که پرسیدم اماجواب ندادی 😵‍💫