2777
2789
عنوان

حس ششم🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 2796 بازدید | 375 پست

بچه ها بقیه ذو فردا جواب میدم مرسی که تاپیکو داغ کردین😍😂❤

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا بیدار شدم میام جواب میدم الان حسم داغونه😁❤❤🩵🩵

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

ببخشید عزیزم میشه فردا جوابتون رو بدم؟ الان خوابم میاد ممکنه درست در نیاد❤❤❤

عزیزم صحبت به خیر باشه الان شما چون این پیامو صبح میخونی لطفا همین صبح جواب بده😂🤦🏻‍♀️

ببخشید وقتتو میگیرم شرمندتم اگر جوابمو بدی یک دنیا ممنونت میشم کلی دعات میکنم🥺❤️

میشه بهم بگی اونی که بهش فکر میکنم متقابلا دوسم داره یا نه؟چکم میکنه؟کی برمیگرده

بازم ببخشید🥲❤️

فردا بیدار شدم میام جواب میدم الان حسم داغونه😁❤❤🩵🩵

علیرضا دوسم داره؟

میاد همو ببینیم؟

توروخدا از منم بگو🥲

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
کم سنی قدت متوسط موهات حالت داره تقریبا بلنده چشات زیباست همه اینو میگن و احتمالا قهوه ایی هست عاشق ...

سلام قشنگم صبت بخیر

بنظرت من تا کی باردار میشم؟؟🥺🤍و فکر می‌کنی جنسیتش چیه؟

بچه ها اگه کسی رو جا انداختم بگه بهم،، ببخشید🌿🌿🌿

برا من بگید،بدجور اوضاع مالیمون داغونه دیگه دیوونه شدم شوهرمم بیکاره دیگه کم کم دارم مریض میشم از شدت فکر و خیال

یه پولی قرار بود دوماه پیش برامون بیاد ولی نیومد هنوزم گیره،هرچی فالم میگیرم‌میگن درست میشه ولی نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792