2777
2789
عنوان

کات با رل

310 بازدید | 17 پست

بچها من یه خواستگار با شرایط عالی برام‌پیدا شده هرچی از نظر منطقی نگاه میکنم به خواستگارم جواب مثبت بدم در آینده برام خیلی بهتره

الان چطور با رل ۶ ساله ام کات کنم ؟

لطفا کمک کنید

بگو نمبخوامت

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبخت اون که به پای تو موند واقعا لیاقت نداری

خیلی باهم اوکیم از اول باهم خوب بودیم ولی من مطمعن نیستم که در آینده بهم برسیم میترسم خاستگار با شرایط خوب رو رد کنم و در آبنده هم به رلم نرسم چون رلم نه شغل داره نه خونه نه پدری که حامی اون باشه😞

میخوامش . ولی نگرانه آینده ام که بهم نرسیم الان یه خواستگار با شرایط خوب پیدا شده اگه ردش کنم و در آ ...

رلت بگیر بود این ۶سال ی حرکتی میزد.

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

میخوامش . ولی نگرانه آینده ام که بهم نرسیم الان یه خواستگار با شرایط خوب پیدا شده اگه ردش کنم و در آ ...

چن سالته استارتر

اخه ۲۳ سالشه فوق دیپلم خوند شد ۲ سال . ۱ سالو نیمه خدمته برای همین میگه هیچی ندارم که بیام برات تازه اول راهم

خودم ۲۱ سالمه

اخه ۲۳ سالشه فوق دیپلم خوند شد ۲ سال . ۱ سالو نیمه خدمته برای همین میگه هیچی ندارم که بیام برات تازه ...

اگه مطمئنی خیلییی دوست داره و چشمش بهترو ببینه نمیره سمتش دلشو نشکن و باش بمون ولی شرط بزار زودتر بیاد خواستگاریت

عزیزم پسر ۲۳ ساله تو این مملکت از کجا باید پول بیاره بره خواستگاری زن بگیره؟ ماشالا همه دخترام خو خودشون هیچی نیستن ولی توقع شوهر پولدار دارن

اگه مطمئنی خیلییی دوست داره و چشمش بهترو ببینه نمیره سمتش دلشو نشکن و باش بمون ولی شرط بزار زودتر بی ...

اگه پاش موندم ولی خانوادم نزاشتن ازدواج کنیم؟ 

اگه به پاش موندم و یه روز جدا شدیم برا هر موضوعی؟ 

اگه به پاش موندم اون حالا حالا ها نیومد چی؟ 

الان یه خاستگار عالی رو اگه رد کنم بره دیگه مثه این پیدا نمیشه 

اگه امیدم به آینده باشه و اخرش هیجی نصیبم نشه چکار کنم؟

عزیزم پسر ۲۳ ساله تو این مملکت از کجا باید پول بیاره بره خواستگاری زن بگیره؟ ماشالا همه دخترام خو خو ...

نمیدونستم پسره۲۳سالشه اول‌‌.‌.‌اگه اینا عاشق باشن سعی میکنن باهم زندگیشونو بسازن.همین که تردید دارن یعنی عشق واقعی در کار نیست و فقط یه وابستگیه که کنار گذاشته میشه راحت...ولی خب یکسالم صبر کنن یه شغلی پسره بگیره بعدشم ازدواج کنن من اگر از ته دلم عاشق کسی باشم به کار کردن تشویق میکنم و بخاطر عشقم بهش پول رو در نظر نمیگیرم و باهم جمع میکنیم البته اونم اول کارش رو پیدا کنه

اگه پاش موندم ولی خانوادم نزاشتن ازدواج کنیم؟ اگه به پاش موندم و یه روز جدا شدیم برا هر موضوعی؟ اگه ...

عزیزم شما عاشق رلتون نیستید و یه وابستگی کوچیک دارین فقط...اگر ازدواج کردید و ازش خسته شدی چی؟همین که میخوای ردش کنی به مورد دیگه ای فکر میکنی یعنی عاشق اون رلت نیستیی.پس چه بهتر تمومش کنی و اون پسر هم کمتر عذاب بکشه گناه داره ۶ساله به پات مونده هرچه زودتر تموم شه براش بهتره