2777
2789
عنوان

کمکککک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 41 پست

.مادر شوهرم میگف ب من اهمیت نمیداد .کوچیک خانواده بود منم عروس کوچیک 

۵۰ سال پیش تو یه خونه قدیمی با مادر شوهر و پدر شوهر زندگی میکردم شوهرم ارتشی بود هرچی میگفت من ۳ تا بچه دارم هم رفتن سر خونه زندگیشون منم خونه جدا میخام .میگف من میگرفت  زیر باد کتک. ۳ تا برادرشوهر و ۲ خواهر شوهر  داشم  ب شوهرم میگفتن بمون مراقب ماما و بابا باش  بعد فوت اینا خونه و باغ میکنیم ب اسم ت  با زن و بجه ت اینجا زندگی کنید 

مادر شوهرم میگه تا این ها فوت کردن  من و پدر بچه ها اب خونه انداختن بیرون هیچ بهمون ندادن

با خدا باش پادشاهی کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.مادر شوهرم میگف ب من اهمیت نمیداد .کوچیک خانواده بود منم عروس کوچیک ۵۰ سال پیش تو یه خونه قدیمی با ...

الان پدرشوهر فوت شد 

مادر شوهرم هی خانواده شوهرش و شوهرش نفرین میکنه میگه اگه زودتر جدا شد بود از خانوادم الان وضعیت من این نبود 

بقیه خواهرشوهر و برادرشوهرام تو بالا منطقه میشینن من پایین منطقه 

من شوهرم بعضی مواقع میره کمک حالش تو باغ بخدا شوهرم جتی برا بشین تفریح هم کن ب حساب شوهرم پول میزنه میگه نمیخوام بعدا مثل من ک مادر شوهرم نفرین میکنم عروسک من نفرین کن

با خدا باش پادشاهی کنی 
ن بابا حقوق ۳سالو میدن بنظرت؟؟ اونا منتطرن بچه. های کوچیکش بزرگ شن مارو پرت کنن دور شوهرم براشون فقط ...

برا شوهرت طلسم بگیر طلسم جدایی از خانواده

با خدا باش پادشاهی کنی 
خب میتونی سیاست به خرج بدی به مادر شوهرت بگی حیف پس انداز ندارم کاش میشد داشته باشم شاید فک کردن پول ...

ن بابا خودشونو میزنن ب زرنگی یه افریته ای هست که نمیشناسیش 

از قصد نمیدن ک نتونیم کاری کنیم و هروقت خواست ازمون سواستفاده کنه

شنیدم دعا و طلسم پای جن رو به خونه باز میکنه سعی کن شوهرتو روشن کنی بیس سال بعد رو بیار جلو چشمش بگو همه همه چی دارن تو هیچی نداری و این حرفا بترسونش حداقل یه شغل دیگه داشته باشه پیش اونهم بره

شنیدم دعا و طلسم پای جن رو به خونه باز میکنه سعی کن شوهرتو روشن کنی بیس سال بعد رو بیار جلو چشمش بگو ...

هوووف هرچی بهش میگم فاعده نداره 

انگار جادو شده و جز اونا چیزی نمیبینه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 59 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز