✳️آرد مخصوص گلوتینوس (۱۰۰گرم) ⬅️ ۳۲ تومن
✳️شکر (۲۰ گرم) ⬅️ ۷ تومن
✳️آرد نشاسته ذرت( ۳۰ گرم) ⬅️ ۵ تومن
✳️شیر (۱و نیم لیوان) ⬅️ ۱۲ تومن
✳️نمک (یک سوم) قاشق مرباخوری⬅️ ناچیز😁
✳️خامه قنادی میهن( ۲۰۰ گرم) ⬅️ ۲۲ تومن
✳️موز( ۱ عدد )⬅️ ۱۳ تومن
✳️کره (۷ گرم) ⬅️ ۵ تومن
✳️اسمارتیز فله ای ⬅️ ۱۰ تومن
👩🍳 :خامه رو توی ظرف استیل مناسب بریزین و ظرف استیل رو روی ظرف دوم که شامل یخ هست بزارین و شروع کنین با سرعت کم هم زدن خامه تا موقعی سفت بشه!
نکته :
۱ 🩷 تیغه همزن برقی اگه ازش جدا میشه جدا کنین و به همراه ظرف استیل توی فریزر بزارین ۱۰ دقیقه!
۲🩵خامه قنادی رو از فریزر خارج و حدود ۲۰ دقیقه توی یخچال بزارین تا یکم شل بشه اول با قاشق لهش کنین بعد با همزن برقی بزنین!
۳🧡خامه فقط در یک جهت زده بشه!
یکم که از حرارت افتاد روی سطح کار آرد نشاسته بپاشین و شروع کنین ورز دادن خمیر تا یکدست بشه و بعد خمیر رو هی بکشید و جمع کنین
چونه های کوچیک در حد آلو سیاه😁 جدا کنین و پهن کنین داخلش فیلینگ (خامه ،موز،اسمارتیز، خامه) به ترتیب بزارین و خمیر رو بقچه ای جمع کنین
۴💛هرچی بتونین خمیر نازکتر بزنین ولی پاره نشه بهتره و اینطوری طعم فیلینگ بهتر حس میشه.
با دستتون یکم آرد نشاسته روی موچی پخش کنین و همچنین داخل کاپ یکم آرد نشاسته بریزید و بعد موچی رو داخل کاپ بزارین!
میتونین با شکلات آب شده یا اسمارتیز تزئینش کنین!
نوش جان🥢🐷
پ.ن:
💖دستور اصلی از کاربر pari_72_74 💖
من یه کوچولو به سلیقه خودم تغییرش دادم و هزینه ها رو برآورد کردم که به تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۰ جمعا شد ۱۳۶ هزار تومن و ۸ تا موچی متوسط درست شد! قیمت ۸ تا موچی بیرون از خونه هم میشه ۶۴۰تومن!
⏰️ ۱ ساعت زمان برد!
وسایل رو من بسته ای یا فله ای گرفتم ولی قیمت ها رو به ازای مواد استفاده شده نوشتم.
خیلی خوشمزه بود واقعا!😋
من قبلا با یه دستور دیگه امتحان کرده بودم خمیرش شکننده و بد طعم بود حقیقتا.