2777
2789
عنوان

طلا بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 54 پست
اره میدونم چی میگینه طلا بخر اصلا تحت تاثیر این موج آیفون داشتن یعنی باکلاسی قرار نگیر

دقیقا طلا میخرم پس

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

نو؟دست دوم باتری هشتاد بهم گفت ۲۴ :/آیفون یازده معمولیتازه باتریش هم مرزه باید عوض بشه

من از س گوشی فروش پرسیدم گقت زیر ۱۳ ارزش خرید ندازه چون آپدیت نمیده فقط ی ۲گ۲ سال دیگه میده آپدیت دگ تموم

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزممم ناقابله🥺 تو دست هم خیلی سبکه ان شاالله گلم

فاتشمممم مبارکت باشه😍💋

من از س گوشی فروش پرسیدم گقت زیر ۱۳ ارزش خرید ندازه چون آپدیت نمیده فقط ی ۲گ۲ سال دیگه میده آپدیت دگ ...

آره دقیقا منم دیگه نمیخرم کلا قدیمی هم شده یازده نمی ارزه من گفتم اگه هجده نوزده میداد بردارم که اینطور گفت 😬

فاتشمممم مبارکت باشه😍💋

قربونت مهربونم 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
آره دقیقا منم دیگه نمیخرم کلا قدیمی هم شده یازده نمی ارزه من گفتم اگه هجده نوزده میداد بردارم که این ...

نمی ارزه کلا ارزش خرید ندازه زیز ۱۳

توی اسنپ پی به هر شماره 3 تومان اعتمابر میده که بتونی خرید کنی ولی قسطی و بدون کارمزد.. همه چی هم دا ...

شما طرح ۵۰ میلیون اعتباریش رو دیدید

باید چک بهشون بدیم و خرید کنیم چک برای ضمانته

به نظرتون میشه اطمینان کرد و ۵۰ میلیون چک به نامشون ثبت کرد؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

شما طرح ۵۰ میلیون اعتباریش رو دیدیدباید چک بهشون بدیم و خرید کنیم چک برای ضمانتهبه نظرتون میشه اطمین ...

عهههههه ندیده بودم.. الان میرم ببینم مرسی که گفتید

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
عهههههه ندیده بودم.. الان میرم ببینم مرسی که گفتید

خواهش

یکی بهمون گفته چک بدید تا من خرید کنم 

من خیلی مرددم میگم چجوری اعتماد کنیم ۵۰ میلیون چک به اسمشون ثبت کنیم

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤