2777
2789
ببخشید من دوشبه کف پاهامو حنا میزارم بعد چند دقیقه در قسمت پاهام احساس درد وسوزش میکنم به نظر شما طب ...

عزیزم چندان وارد نیستم چرا اینجور شده ولی تا جایی که بلدم حنا خنک هست اگر درد میگیره پاتون احتمالا نشانه این هست که گرمی بدن تون زیاد نیست و طبع خنک یا سرد هست و سردی حنا هم بهش غلبه میکنه باعث درد میشه 

اگر علائم گرمی نداری بهتره استفاده نکنی 

چون درسته حنا خاصیت داره ولی برای کسی که بدنش بهش نیاز داره مناسب همه نیست 

علائم گرمی هم میتونی نت سرچ کنی الان دقیق یادم نیست چیا بودن تا بهتون بگم 

از طرفی هم اگر با ماست یا عرق خنک یا ابلیمو که قبلا به یکی از اعضا گفتم، شما هم حنا رو با اینها خیس کردی و استفاده کردی، دیگه قطعا سردی غلبه میکنه و درد میکشی

بهتره ببینی کدومش در مورد شما صدق می کنه یا کلا حنا رو تا لازم نشده استفاده نکن یا اگر با این چیزها که گفتم خیس کردی، بزار کنار و با اب خالی خیس کن و امتحان کن ببین باز پاتون درد میگیره یا نه

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
عزیزم چندان وارد نیستم چرا اینجور شده ولی تا جایی که بلدم حنا خنک هست اگر درد میگیره پاتون احتمالا ن ...

با آب خالی خیس کردم 

دیشب سومین شب بود حنا گذاشتم یه مدت نزارم ببینم چی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمانیه . سودا بدن بیرون میکشه و بدن پاکسازی میکنه حنا من ۳ شب پشت هم گذاشتم دل درد و کمر درد و پادر ...

میگن اون سیاهی ها سموم هست که داره دفع میشه،منم میخوام بزارم از بس استرس داشتم یه مدت بدنم سودایی شده

ببخشید من دوشبه کف پاهامو حنا میزارم بعد چند دقیقه در قسمت پاهام احساس درد وسوزش میکنم به نظر شما طب ...

خیلی نشونه خوبیه عزیزم اصلا نگران نباش این حالت برون ریزیه که داره بدنتان پاکسازی میشه نا هوشمنده برای طبع سرد گرم و برای طبع گرم سرد عمل میکنه ادامه بده و نگران هیچ‌چیزی نباش، درستشم اینه هر ماه سه شب پشت هم شب ببندی و صبح بشوری معجزه شو‌ میببنی

عزیزم نوره برای کف پا نشنیدم ولی حنا خیلی خوبه پا رو خنک می کنه وسودا و صفرا رو از بدن بیرون میکشه ح ...

نوره قبل حنا عالیه 

چون یه لایه کف پارو برمیداره و باعث میشه حنا راحت تر و عمیق تر نفوذ کنه

میگن اون سیاهی ها سموم هست که داره دفع میشه،منم میخوام بزارم از بس استرس داشتم یه مدت بدنم سودایی شد ...

دقیقا همینطوره... سه شب پشت هم بذار ممکنه که شب دوم یا سوم سیاه بشه که نشونه پاکسازیه اون قسمت از بدنه

نه عزیزم حنا خنک هست تا جایی که خبر دارم چون با طب سنتی هم تا حدی اشنایی دارم میدونم خنک هست ولی الا ...

عزیزم حقیقتش ایه که حنا هوشمند هست یعنی برای طبع گرم سرد و برای طبع سرد گرم عمل میکنه به قول دوستمون اینجا گفتن در اصل اصلاح طبع انجام میده